Görkem Altıntaş’tan Çeşme’ye imza proje: Mimoza Boyalık

Güncelleme Tarihi:

Görkem Altıntaş’tan Çeşme’ye imza proje: Mimoza Boyalık
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2022 03:18

2000 yılında Aydın’da kurulan Mimoza İnşaat, İzmir’e ilk adımı ‘Mimoza Boyalık’ projesi ile Çeşme’den attı. Yönetim Kurulu Başkanı Görkem Altıntaş, “Çeşme’ye değer katacak bir proje olacak” dedi.

Haberin Devamı

 

İLK olarak 2000 yılında Aydın’da yapı market olarak yola çıkan Mimoza İnşaat, bugün 80’i aşkın projeyi sorunsuz şekilde teslim etmenin gururunu yaşıyor. 2002’de resmi kurum inşaatlarıyla faaliyet göstermeye başlayan firma, 2003’ten itibaren kamu ihtiyacı doğrultusunda farklı niteliklerde ‘MD’ konseptli yaşam projelerini hayata geçiriyor. Mimoza İnşaat ekibi 22 yıllık deneyimiyle hizmet verdiği tüm alanlarda insanların var olduğu mekanlara değer katma amacıyla hareket ediyor.

Görkem Altıntaş’tan Çeşme’ye imza proje: Mimoza Boyalık


Kuruculuğunu Halim Altıntaş’ın yaptığı firma, 2007-2017 arasında işleri oğlu ile birlikte yürütmüş. Halim Bey daha sonra tüm işleri oğlu Görkem Altıntaş’a devretmiş. Mimoza İnşaat’ı 2017’de devralan Görkem Altıntaş şirkete büyük bir ivme kazandırmış. Aydın’da yaptıkları inşaatlardan sonra gözünü İzmir’e çeviren Altıntaş, ilk projesi olan ‘Mimoza Boyalık’a imza atmış. Mimoza İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Görkem Altıntaş, Çeşme’ye yaptığı yatırımlarla ilgili bilgi verdi.

Haberin Devamı

ÇEŞME’YE İMZA PROJE
Yatırım için Çeşme’yi seçme nedenlerini anlatan Altıntaş, “Çeşme, Türkiye’nin en gözde ailelerinin evlerinin bulunduğu bir muhit. Bize, ‘Hedef kitlenizi anlatın’ deseler, ‘Çeşme’de oturan kişiler’ olarak tanımlayabiliriz. Bu yüzden bir imza projesi yapmak istedik. Bunun için de en uygun yer burasıydı. Boyalık projelerimizin sahipleri Türkiye’nin en seçkin ailelerine komşu olacaklar. ‘Ev alma komşu al’ atasözünün en uygun olduğu yerlerden biri Çeşme. Bazı müşterilerimizin muhit araştırması yaparken sordukları ilk sorulardan biri, ‘Bölgede kimlerin yazlığı var?’ oluyor. Biz de bu sebeplerden dolayı ilk olarak buradan başladık” dedi.

Görkem Altıntaş’tan Çeşme’ye imza proje: Mimoza Boyalık

DEĞER KATAN PROJELER
Mimoza İnşaat’ın gelecek hedeflerini de anlatan Görkem Altıntaş, hızlı büyümeden ziyade, ölçülü ve gösterişli bir büyüme hedeflediklerini dile getirdi. Altıntaş, “Yaptığımız işleri uzun yıllar gözde olacak tasarımla hazırlayıp, geleceği parlak lokasyonları tercih ediyoruz. Bizim en büyük amacımız hem yatırım, hem de oturum için ev alan kişilere en iyi koşulları sağlayıp istediklerini vermek. Çeşme’de bir sonraki hedefimiz yine 4-6 villalık bir proje. Bir otel projesi de var, bu konuda çok büyük bir yatırımcı grupla görüşüyoruz. Çeşme’ye değer katacak bir proje olacak. Eğer şartlar olgunlaşırsa bu konuda da ilerleyen dönemde bilgi vereceğiz” diye konuştu.
Kendilerine İzmir’in birçok bölgesinden proje yapmaları için teklifler geldiğini ancak şu anda bunların hepsini değerlendirme aşamasında olduklarını belirten Görkem Altıntaş, bu konuda da ince eleyip sık dokuduklarını kaydetti. Çeşme’de en az bir proje daha yaptıktan sonra başka ilçelerle ilgileneceklerini aktaran Altıntaş, bu aşamada önceliklerinin Çeşme olduğunu yineledi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!