Gölcük Otel yenileniyor

Güncelleme Tarihi:

Gölcük Otel yenileniyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2018 19:09

Gölcük Otel yenileniyor

Haberin Devamı

 

Gölcük Otel yenileniyor

İZMİR'in doğa güzelliklerinden biri olan Ödemiş ilçesine bağlı Gölcük Yaylası'ndaki belediyeye ait Gölcük Otel'in baştan aşağıya yenilenmesi için ihalesinin yapılıp, tadilat çalışmalarına başlandığı bildirildi.

Gölcük Yaylası'ndaki Ödemiş Belediyesi'ne ait 4 katlı, 72 odalı Gölcük Otel'in yeniden ayağa kaldırılması için harekete geçildi. Tadilat yapılarak yenilenecek otele, Göl Kafe, iskele, sauna, masaj odası, buhar banyosu ve kongre merkezi gibi yeni bölümlerinde ekleneceği belirtildi. İlçedeki turizm çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirten Ödemiş Belediye Başkanı Ak Partili Mahmut Badem, mahallede yapılan önemli projelerden biri olan Gölcük Otel'in tadilat çalışmaları ilgili ihalenin yapıldığını belirtti. Başkan Badem, otelin tadilatıyla ilgili şu bilgileri verdi:

"Gölcük Otel'in esaslı tadilatının yapımı karşılığı uzun süreli kiralama, işletme ve mülkiyetin devir işine ait ihaleyi dün (Salı) gerçekleştirdik. İhaleyi, Cino Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ticaret Lid. Şti. firması aldı. İlçemizin turizm değerlerinin ön plana çıkarılması ve tanıtılması amacıyla olan projelerimizi tek tek uygulamaya devam ediyoruz. Ödemiş ve hatta Ege Bölgesi açısından çok önemli bir değer olan Gölcük'ün turizme açılması konusunda ilk olarak göl kenarı rekreasyon projelerini uyguladık. Yeni görünümüyle cazibe merkezi haline gelen Gölcük'te yapılan yeni kafeteryalar, işletmeler ve dinlenme alanlarıyla ziyaretçi sayısında her geçen gün artış yaşanıyor. Gölcük Otel'in yenilenme projesi bizim çok önemsediğimiz bir projeydi. İhalesi bugün yapıldı ve en kısa zamanda yer teslimini gerçekleştireceğiz. Firma 12 ay içerisinde işletmeyi hazır hale getirecek. Beş yıldızlı otel kalitesinde hizmet verecek olan işletme kentin önemli bir ihtiyacını karşılayacak."

Yüksel BALCI / ÖDEMİŞ (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!