Geleneksel dokuya modern mimari

Güncelleme Tarihi:

Geleneksel dokuya modern mimari
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2022 15:28

KURULDUĞU 1987’den itibaren kalite ve prestiji temel yapı taşı olarak kabul eden Saygın İnşaat, inşaat sektörüne ait bilgisi ve uzman kadrosuyla İzmir’e değer katmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

 

Başta konut olmak üzere şehrin birçok noktasında otelden spor salonuna, okuldan sanayi tesislerine kadar farklı projeleri de imzası bulunan Saygın İnşaat, 35’inci yılında da birçok noktasında iz bıraktığı İzmir’e olan tutkusunu bir kez daha göstermek için şehrin yeni cazibe merkezi olan lokasyonlarını trend haline getirmeyi hedefliyor. Şirket, bu anlayışla da rotasını Gülbahçe’ye çevirdi.

GÜLBAHÇE’NİN YENİ TRENDİ

Şehrin kalabalığından uzak, İzmir’in göz bebeği sayılan yerleşim yerlerinden biri, şehir merkezine ortalama 45 km uzaklıkta yer alan Gülbahçe; gizli kalmış koyları, yemyeşil etkileyici doğası, sanat kokan kültürel ve özgün sokakları, Ege’nin güvenilir rüzgarlarıyla mükemmel bir kitesurf destinasyonu olma özelliği taşıyor. Saygın İnşaat da Gülbahçe’nin geleneksel dokusunu modern mimari anlayışıyla harmanlıyor. Firma, sakinlerinin huzuru ve konforu için tüm detayların düşünüldüğü, doğaya saygılı bir anlayış ile inşa edilen Saygın Trend projeleriyle ayrıcalıklı bir yaşam vadediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!