Gazi Emre Işık’a Devlet Övünç Madalyası

Güncelleme Tarihi:

Gazi Emre Işık’a Devlet Övünç Madalyası
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2021 19:16

MANİSA Valiliği, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106’nci yıl dönümü kapsamında “Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni” düzenledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Sitesi Lale Salonu’nda gerçekleştirilen törende, Manisa Celal Bayar Üniversitesi mezunu Gazi Yunus Emre Işık’a ‘Devlet Övünç Madalyası ve Beratı’ verildi.

Haberin Devamı

Törende Beratını Vali Karadeniz’den alan Manisa Celal Bayar Üniversitesi Akhisar Meslek Yüksekokulu Otomotiv Teknolojisi Bölümü ön lisans 2011 yılı mezunu Gazi Yunus Emre Işık, 2015-2018 yılları arasında Genel Kurmay Başkanlığı Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda İstihbarat ve Harekât Uzmanı olarak icra ettiği görevinde, Suriye Halep ilinin Afrin ilçesine bağlı Raco Beldesi’nde gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı’nda 15 Şubat 2018 yılında mayına basarak yaralanmıştı.

YAŞAYAN KAHRAMANLARIMIZ

Törenin sonunda Yunus Emre Işık ile bir araya gelen Manisa Celal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, “Gazilerimiz yaşayan kahramanlarımızdır. Şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakarlıkları bu toprakları vatan yapmaktadır” diyerek, Manisa Celal Bayar Üniversitesi mezunu Gazi Yunus Emre Işık’a hayatının bundan sonrasında sağlıklı ve mutlu bir yaşam temenni etti. Gururlu bir gün yaşadığını ifade eden Işık ise güzel temennileri için Rektör Ataç’a teşekkür etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!