Foça'dan lösemili çocuklara sevgilerle

Güncelleme Tarihi:

Foçadan lösemili çocuklara sevgilerle
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2017 12:39

Foça'dan lösemili çocuklara sevgilerle

Haberin Devamı

İZMİR'in Foça ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kursiyer ve öğretmenlerinin, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) çalışmalarına ve bünyesinde tedavi gören çocuklara destek amacıyla ürettikleri el yapımı 400 bebek vakıf yetkililerine teslim edildi.
Foça Halk Eğitim Merkezi bünyesinde düzenlenen kurslarda "LÖSEV'e nasıl katkı yapabiliriz?" konulu bir anket çalışması yapıldı. Ankette, gelen öneriler arasından öğretmen Gülsüm Tunç'un bebek yapımı projesini  benimsendi. Sosyal sorumluluk kapsamında "El Yapımı Bebek' kampanyası başlatıldı. İki haftalık süreçte Halk Eğitim Merkezi öğretmen ve kursiyerlerinin gönüllü katılımı ile 400 bebek üretildi. Hazırlanan bebekler, üretenlerin elinden LÖSEV İzmir İrtibat Ofisi yetkililerine teslim edildi.
Foça Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kemal Bulut tüm öğretmen ve kursiyerlerin bu çalışmaya gönüllü olarak katıldıklarını belirtip, "Lösemili çocuklarımıza sevgimizi, onların yanında olduğumuzu göstermek, yalnız olmadıklarını hissettirmek istedik. Bunu kendimiz için bir sosyal sorumluluk kabul ettik. Ürettiğimiz el yapımı bebeklerle, çocuklarımızın yüzünde oluşturduğumuz gülücükler bizim içinde büyük mutluluk kaynağı oldu" dedi.
Seyfi GÜL / FOÇA (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!