Foça, Demokrasi Mitingi'ne denizden çıkarma yapacak

Güncelleme Tarihi:

Foça, Demokrasi Mitingine denizden çıkarma yapacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2016 12:40

Foça, Demokrasi Mitingi'ne denizden çıkarma yapacak

Haberin Devamı

İZMİR'in Foça ilçesinden, 4 Ağustos'ta Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenecek Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi'ne katılacaklar için ücretsiz gemi seferi düzenleneceği bildirildi.

TURYOL'a ait 750 kişilik Metin Yılmaz adlı geminin mitingin yapılacağı 4 Ağustos Perşembe günü saat 15.30'da Foça'dan hareket edeceği belirtildi. Mitingin sona ermesini arından Foçalılar'ın yine aynı gemiyle ilçeye dönebilecekleri kaydedildi.

CHP Foça İlçe Başkanı Günal Biçer, partilerinin Atatürk ilke ve inkılaplarına sonuna kadar bağlı olduğunu, hiçbir darbeyi onaylamadığı gibi tüm darbelerden en çok çeken ve zarar gören parti olduğunu söyledi. Mitingi partisinin düzenlemesine rağmen bu kez sadece partilililerle değil tüm Foçalılar yola çıkacaklarını vurgulayan Biçer, "Ellerimizde sadece Türk bayrakları olacak. Tüm yurtsever insanlarımızla birlikte parti ve siyasi görüş ayrımı olmaksızın bir araya gelecek, demokrasiye, cumhuriyetimize, laikliğe, özgürlüklere sahip çıktığımızı dünyaya haykıracağız. İlçemizdeki siyasi partilerin, sivil toplum kuruluşlarının üyelerini, vatanına ve demokrasiye sahip çıkan tüm vatandaşlarımızı 'Demokrasi Vapuru'nda yerini almaya davet ediyorum" dedi.

Seyfi GÜL / FOÇA (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!