Fly-Inn Beach uçmaya hazır

Güncelleme Tarihi:

Fly-Inn Beach uçmaya hazır
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2022 04:00

ÇEŞME’nin en güzel koylarından biri olan Altınkum’da bulunan Fly-Inn Beach Club, birbirinden farklı plajları, zengin yemek ve bar menüsü, birbirinden ünlü DJ’lerin performanslarıyla bu sezona da damga vurmaya hazırlanıyor. Su sporları heyecanı yaşamak isteyenlerin de unutulmadığı mekanda, jet ski, kano, wakeboard, su kayağı, banana ve ringo gibi pek çok aktivite bulunuyor. Çocukların rahatlıkla koşup oynayabileceği yerlerin dahi düşünüldüğü Fly-Inn Beach, aynı zamanda evcil hayvan dostu olmasıyla da dikkat çekiyor.

Haberin Devamı


Vedat Ali Dalokay’ın kanatları altında her yıl çıtasını yükselten Fly-Inn Beach, bu yazın da favorileri arasına girmeye şimdiden aday. İşletmeci babası Hakan Dalokay’la omuz omuza vererek turizm canla başla çalışan Vedat Ali Dalokay, çok yönlü kişiliğiyle dikkat çekiyor. İtalya’da mimarlık eğitimi alaran Dalokay, aynı zamanda tam bir spor aşığı. Eski milli golfçü olan Vedat Ali Dalokay, bunun yanı sıra otomobil yarışı da yapıyor. Hayvan severliğiyle de bilinen Dalokay, “Burası, denizi ve doğasıyla şahane bir yer. Biz de bu dokuyu bozmamaya son derece dikkat ettik. Çam sakızı ve ardıç ağalarını koruduk, kuş yuvalarına dahi özen gösterdik. Kullandığımız her şey organik” dedi.

BAŞARININ SIRRI ÇOK ÇALIŞMAK
Aperatif menüsü, dünya mutfağından özel lezzetleri, odun fırını ve vejeteryan yemek seçenekleri ile Fly-Inn Beach’in bölgenin en iddialı mutfaklarından birine sahip olduğunu söyleyen Vedat Ali Dalokay, “Amacımız güzel anılarla anılabilmek. Bundan sonra ticari başarının gelebileceğine inanıyoruz. 30 yıllık bir markanın modasının geçmemesi çok büyük başarı. İşimiz gün geçtikçe artıyor. Başarımızın sırrının çalışmaktan geçtiğine inanıyorum. Babam, ben ve ekibimiz burada yatıp burada kalkıyoruz. Yapılan her şey en ince ayrıntısına kadar elimizden geçiyor. İşimizin her daim başındayız. Buraya gelen genç, yaşlı, öğrenci, çalışan, patron, işveren hepsinin buluştuğu tek bir nokta var; rafine olmaları” diye konuştu.

Haberin Devamı

2022 SEZONU ÇOK İYİ GEÇECEK
Her detayı ince eleyip sık dokuyan Dalokay, işini severek yapıyor. “Burası benim hayatımın bir parçası. Fly-Inn Beach’e çok şey borçluyum” diyen Vedat Ali Dalokay, “Misafirlerimiz de ne kadar inanarak işi hakkaniyetiyle yaptığımızı anlıyor. Pandemi süresince zor bir yıl geçirdik. Ama bunun da üstesinden geldik. Çünkü hiç durmadan çalıştık. 2022 yazının çok iyi geçeceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!