Firat Enuştekin: Random Beach farkini ortaya koydu

Güncelleme Tarihi:

Firat Enuştekin: Random Beach farkini ortaya koydu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2022 04:44

 Mykonos esintileri taşıyan mimarisi ve elektronik müzik tarzıyla misafirlerini ağırlayan Random Beach yaz sezonu boyunca farkını ortaya koydu. Mekanın kurucularından Fırat Enuştekin, gelecek sezon için çalışmalara şimdiden başladıklarını söyledi, “Seneye tüm konuklarımıza daha deneyimli bir şekilde ve daha farklı konseptlerle hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

 

AÇILDIĞI günden bu yana Türkiye’nin en gözde plajları arasında yer alan Random Beach Club, Alaçatı’nın en temiz ve sakin koylarından birinde misafirlerini ağırlıyor. Mimari ve müzik anlamında fark yaratan mekan, alışagelmişin dışında hizmet anlayışının yanı sıra masmavi denizi, eşsiz güzellikteki kumsalı ve geniş iskelesiyle öne plana çıkıyor. Mykonos esintileri taşıyan mimarisiyle de dikkat çeken Random Beach Club, elektronik müzik tercihiyle dikkat çekiyor. Fırat Enuştekin ve Baran Avşar’ın sahibi olduğu mekan, 2022 sezonunda iddiasını ortaya koydu. Enuştekin’le tüm bu süreci konuştuk.

Firat Enuştekin: Random Beach farkini ortaya koydu


* Fırat Enuştekin kimdir?
- İstanbul doğumluyum ama aslen Bitlisliyim. 32 yaşındayım. 7 kardeşiz. En küçükleri benim. Babam pazarcıydı. Bizi zor şartlarda büyüttü. İstanbul’da 2010 yılında ticaret hayatıma inşaatla başladım. Yatırımcılarım bana güvendi. Birlikte güzel projelere imza atarak büyüdük. İstanbul’dan sonra Antalya’da iki otel açtım. Ardından da Çeşme’de Vadi Butik Otel’i ve Random Alaçatı’yı hayata geçirdim.
* İnşaattan turizm sektörüne geçişiniz nasıl oldu?
- Çocukluğumdan beri hayalini kurduğum bir meslekti. Hizmet sektöründe insanların tatillerini doya doya güzel bir şekilde geçirmelerini sağlamak beni mutlu ediyor.
* Yeni projeler var mı?
- Hedefim otel sayısını 10’a çıkarmak. Ege Bölgesi’nde bu yatırımları yapacağım.
* Random Beach’i hayata geçirirken hedefiniz neydi?
- Hedefimiz; aile ortamında, sıcak, samimi ve gelen herkesin tekrar gelmek isteyeceği bir yer yapmaktı. Bu hayalimizi gerçekleştirdiğimiz için mutluyum. Kullanılan malzemesi, sıcak karşılaması, sahnesi, kumsalı ile alışıla gelmişten öte bir hizmet anlayışına sahibiz. Gerek fiyat politikası, gerek kaliteli hizmet anlayışı ile farkımızı ortaya koyduk.
* Random’u diğer beachlerden ayıran en büyük özellik nedir?
- Random Beach menüsüyle fark yaratıyor. Oldukça profesyonel bir mutfak ekibiyle çalışıyoruz. İşimize gösterdiğimiz özenle hizmet kalitemizi en üst seviyelere taşıyoruz. Gelen misafirlerimiz farkı hemen anlıyor ve buradan mutlu ayrılıyorlar.
* Nasıl bir sezon geçirdiniz?
- Çeşme’de bu yıl açılan mekanlar arasında maalesef ki birçoğu kapanma noktasına geldi. Biz ise beklentimize ulaştık. Gerçekten çok iyi bir sezon geçirdik. Seneye tüm misafirlerimize daha deneyimli bir şekilde ve daha farklı konseptlerle hizmet etmeye devam edeceğiz.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!