Fatih Özer: Yaşam alanlarına değer katıyoruz

Güncelleme Tarihi:

Fatih Özer: Yaşam alanlarına değer katıyoruz
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2021 13:18

Sektördeki yenilikleri ve değişimleri yakından takip ettiklerini belirten Fatih Özer, Türkiye geneli satışlarının yanı sıra yurtdışına da ürün gönderdiklerini söyledi.

Haberin Devamı

◊ EV tekstili ve dekorasyon konusunda Manisa’nın önemli firmalarından olan Özer Perde, dünya markası ürünleri kreatif ve modern tasarımları kaliteli işçilikle birleştirerek yapılara değer katıyor. Şehzadeler’de toplam 210 metrekare büyüklükteki 3 katlı mağazalarında 4 kişilik profesyonel bir ekiple müşterilerine hizmet verdiklerini belirten Özer Perde’nin sahibi Fatih Özer, firmalarının kuruluş hikayesini şöyle anlattı:

Fatih Özer: Yaşam alanlarına değer katıyoruz

İLK ADIM DEDEDEN

“1940’lı yıllarda Antalya Akseki’den merhum dedem Musa Mehmet Özer, yaz döneminde tarım işçisi olarak Manisa’ya çok sık gelirmiş. Manisa’da çalışkanlığıyla kendini sevdiren dedem, Turgutlu’ya damat olur ve buraya yerleşir. Zaman içinde ticarete adım atar ve eşeğiyle köylere manifatura malzemesi satmaya başlar. 1950’li yıllarda dedemin açtığı manifatura dükkanıyla da Özer Perde’nin temelleri atılmış olur.” Daha sonra işlerin başına baba Mustafa Özer’in geçtiğini dile getiren Fatih Özer, “Müşteri sayımız ve ürün çeşidimiz artarak devam eder. Zaman içinde 3’üncü kuşak olarak ben ve kardeşim Akif Özer işleri sürdürmeye devam ettik. Çocukluğumuzdan beri babamızın yanında sektörün içinde yetiştik. 2000’li yılların başında markamızı ev tekstili ve dekorasyon ile giyim ve tekstil konusunda sürdürme kararı aldık. Ben esas başlangıcımız olan manifatura kısmında yoluma devam ediyorum. Kardeşim de konfeksiyon konusunda hizmet vermeyi sürdürüyor. 20 yıldır aynı yerde aynı kalitede hizmet veriyoruz” ifadelerini kulandı.

Haberin Devamı

Fatih Özer: Yaşam alanlarına değer katıyoruz

DÜNYA MARKALARIYLA

Yaptıkları iş gereği malzeme ve ürün olarak geniş bir yelpazeye sahip olunması gerektiğini dile getiren Fatih Özer, bu nedenle Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen markalarını müşterilerine sunduklarını vurguladı. Özer, “Perde, duvar kağıdı, döşemelik kumaş, mekanik perde, halı ve yer döşemesi ürünlerinde çok farklı seçenekler sunarak müşterilerimizin ihtiyacına cevap verebilecek her türlü çözümü üretiyoruz. Türk markası olan Persan’ın Manisa ana bayisiyiz. Bizi müşterilerimiz Persan markasıyla tanırlar. Bunun yanı sıra Alman markası olan JAB Anstoetz’ın da bayiliğini yapıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

DOĞRU ZAMANDA DOĞRU İŞ YAPMANIN PEŞİNDEYİZ

SEKTÖRDE perde kalitesinin yanı sıra işçiliğin kalitesinin de çok önemli olduğunun altını çizen Özer, üretim sürecine dair şu bilgileri verdi: “Öncelikle tasarlanmasını istediğimiz mekanın ölçüleri profesyonel ekibimiz tarafından alınır, gerek duyulması halinde fotoğrafları çekilir. Müşterinin zevk ve taleplerinin ardından mekanda bulunan koltuk, halı, mobilya gibi eşyalar hakkında alınan bilgiler çerçevesinde tasarım oluşturulur. Tasarımlarımız müşteri onayından sonra uzman üretim departmanımız tarafından zamanında ve eksiksiz olarak üretilir ve yine profesyonel ekibimiz tarafından montajı tamamlanır. Ürün grupları olarak üst ve orta segment müşterilere hitap ediyoruz. Fiyat odaklı satış yerine kaliteli ürün ve kaliteli işçilik odaklı çalışıyoruz. Doğru zamanda doğru işi yapmanın peşindeyiz. Kaliteli ürün ve işçilik ile müşterilerimize ücretsiz keşif, ücretsiz montaj ile 7/24 destek hizmeti sunuyoruz. Sattığımız malın sonuna kadar arkasındayız. Pandemi sürecinde sektör olarak sıkıntılı bir süreç geçirsek de geçmiş yıllara göre ciromuzda bir düşüş yaşamadık. İnsanların ev de olması evdeki eksikliklerinin farkına varmasına sebep oldu. Fakat dövize bağlı olarak ham madde fiyatlarındaki aşırı yükselmeler ve üretim azlığı ürün fiyatlarında da yükselmelere neden oldu. Sektörde iyi markalarla çalışıyor olmamız ürün sıkıntısı yaşamamızı engelledi. Sahip olduğumuz gerek üretim gerekse müşteri potansiyelimizle ayaklarımızı yere sağlam basarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kalitemizden ödün vermeden müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak üretimimize devam edeceğiz.”

Haberin Devamı

HEM İÇ PİYASA HEM DE İHRACAT

ANİSA ve ilçeleri ile İzmir başta olmak üzere Ege Bölgesi’nin her yerinden müşterilerinin olduğunu ifade eden Fatih Özer, markalarının gücünü ve kalitesini burada hissettiklerini ifade etti. Özer, “Türkiye’nin her yerine ürün gönderebilecek kapasiteye sahibiz. Bunun yanı sıra geçmiş yıllarda yurtdışına da satışlarımız oldu. Özellikle Manisalı müşterilerimizle olan bağımız ve müşteri memnuniyeti bizi sektörde hep bir adım önde tutuyor. Mağazamızda eviniz ya da ofisiniz için ufak fikirler vererek büyük projelere imza atıyoruz. Müşterilerin çalıştığı mimarlar da doğru zamanda doğru ve kaliteli işi yapacak firmalarla çalışmak istiyor. Manisa ve İzmir’de çalıştığımız ve sektöründe başarılı mimarlar da bize geldiklerinde, müşterilerinin taleplerine uygun çözümlere çok hızlı ve rahat bir şekilde kavuşuyor” dedi.

Haberin Devamı

EN FARKLI RENK VE DOKULAR

“GEREK evinizin önemli aksesuarlarından perdelerinizi, gerekse mobilyalarınızın döşemeliklerini en farklı renkler ve dokularla üretiyoruz” diyen Fatih Özer, “Duvarlarınızı da eşsiz duvar kağıdı koleksiyonlarımızla kombine ediyor, mekanlarınıza büyülü bir hava katıyoruz. Firma olarak yaşam alanlarınıza en yeni, çağdaş ve trende uygun kreasyonları ve seçimleri taşıyoruz. Bunu yaparken dünyanın en kaliteli markalarını tercih ediyor ve size sunuyoruz. Sunulan ürün, model ve markalar arasından yapacağınız seçimler daima ileriye dönük, kaliteli ve şık çizgiler taşıyor olacak. Müşterilerimizin ev ve ofislerinin dekorasyonun yanı sıra otel tekstilinde de hizmet veriyoruz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!