Farklı tatların değişmez eşlikçisi

Güncelleme Tarihi:

Farklı tatların değişmez eşlikçisi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2021 13:12

Kahve kültürünü de yakından takip eden Özsüt, kahvelerin en tatlı eşlikçisi olmaya devam ediyor. Özsüt’ün kahve menüsünde ise espressodan yöresel filtre kahvelere, sıcak ve soğuk spesiyal seçeneklerine kadar birçok alternatif bulunuyor.

Haberin Devamı

 

ÜLKEMİZDE geleneksel Türk kahvesi halen en çok tercih edilen kahvelerin başında gelse de farklı tatlara olan ilgi her geçen gün artıyor. Son yıllarda değişen ve gelişen kahve kültürü trendlerini yakından takip eden Özsüt, kahve tutkunlarının keyfine keyif katacak lezzetleri ve zengin menüsü ile kahvelerin en tatlı eşlikçisi olmaya devam ediyor.

ÇEŞİT ÇEŞİT ALTERNATİF
Her ay belirlenen ayın ürünü lezzetinin yanına mutlaka kahve seçeneklerini de ekleyen Özsüt’ün özel tatlılarının en büyük eşlikçisi, kokusu ve aromasıyla kahve tutkunlarının vazgeçilmezi kahveleri... Özenle seçilen kahve çekirdeklerini Türk damak tadına uygun olacak şekilde harmanlayan, öğüten ve çeken Özsüt’ün kahve menüsünde espressodan yöresel filtre kahveye, sıcak ve soğuk spesiyal seçeneklerine kadar birçok alternatif bulunuyor.

Haberin Devamı

KAHVE KOKUSU SARIYOR
Özsüt’ün tadı damaklardan silinmeyen benzersiz tatlılarının ve kruvasanlarının eşlikçisi sıcak espresso bazlı kahvelerinin yanı sıra özellikle yaz günlerinde soğuk kahve seçenekleri tercih ediliyor. Birbirinden enfes lezzetleriyle beraber zengin kahve menüsüyle misafirlerini ağırlayan Özsüt’lerde her zaman kahve kokusu eşliğinde eşsiz tatlar bulmak mümkün.

 
45 KENTTE
145 MAĞAZA
ÖZSÜT’ün 1938 yılında İzmir Kemeraltı’nda başlattığı tatlı serüveni bugün 45 ilde 145’in üzerinde mağaza, 3 bine yakın çalışan ve on binlerce misafirle sürüyor. STP Gıda altında bayilik sistemiyle faaliyetlerini büyüten Özsüt’ün geleneksel tatları ülkemizde olduğu gibi yurtdışında da ilgi görüyor. Türkiye dışında da yatırımlarına devam eden marka, Azerbaycan’daki 4 şubesiyle lezzet tutkunlarına ulaşıyor. Özsüt’ün ürün gamında pasta, sütlü ve şerbetli tatlılar, unlu mamuller, dondurma, kaymak, çikolata, kahve, Türk ve dünya mutfağından özel lezzetler yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!