Eşsiz detaylarıyla Alaçatı’da lüks butik otel anlayışı: Genesis Hotel&Spa

Güncelleme Tarihi:

Eşsiz detaylarıyla Alaçatı’da lüks butik otel anlayışı: Genesis Hotel&Spa
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2022 15:22

Çeşme Yarımadası’nın kalbinde misafirlerini ağırlayan GenesisHotel&Spa, lüks, zenginlik ve zarafetle bir araya gelerek yeniden doğabileceğiniz, rahatlayabileceğiniz, kendinizi evinizde hissedebileceğiniz sıra dışı atmosferiyle farklı bir inziva deneyimi yaşamaya davet ediyor.

Haberin Devamı



TÜRKİYE’nin en güzel yerlerinden Çeşme Yarımadası’nın kalbinde misafirlerini ağırlayan Genesis Hotel&Spa, ateşin sıcaklığını, suyun saflığını, toprak kokusunu, havanın tazeliğini içinde barındıran lüks konaklamanın tüm özelliklerini taşıyor. Misafirlerini her anlamda zengin, benzersiz ve sıra dışı bir atmosfere sahip farklı bir inziva deneyimi yaşamaya davet eden tesis, lüks, zenginlik, zarafet bir araya gelerek yeniden doğabileceğiniz, rahatlayabileceğiniz ve kendinizi evinizde hissedebileceğiniz sofistike bir yer yaratıyor. Genesis Hotel&Spa, kendi gölgeli avlusunda toplamda üç kata yayılan ana bina, ferah açık alanlar, özel havuzlar, peyzajlı bahçeler, tam donanımlı spa ve fitness alanı, seçkin tariflere imza atan Akdeniz mutfağı, muhteşem dekorasyon, yıldızlı gökyüzünün ihtişamını ve ışıltısını yansıtan olağanüstü bir sonsuzluk havuzu gibi birçok ayrıcalığı bir arada sunuyor.

Haberin Devamı

Eşsiz detaylarıyla Alaçatı’da lüks butik otel anlayışı: Genesis Hotel&Spa

ŞEHRİN TAM KALBİNDE
ESKİ zamanlarda ‘yaşlı ve yabani zeytin ağacı’ anlamına gelen ve ‘Agrilia’ olarak anılan Alaçatı, bugün Ege’nin vazgeçilmezi ve dünyanın en güzel gün batımı noktalarından biri konumunda. Genesis Hotel&Spa, Alaçatı’nın tam merkezinde, şehrin kültürel bölgesi, turistik mekanları ve tüm eğlence noktalarına sadece birkaç adım uzaklıkta yer alıyor. Genesis Hotel&Spa, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na 90, Çeşme Marina’ya 15, Port Alaçatı Marina’ya ise 10 dakika sürüş mesafesinde bulunuyor.

AÇIK GÖKYZÜ ALTINDA GERÇEK BİR AKDENİZ AHENGİ
AKDENİZ’in özü; en ince ayrıntılar, yerel imkanlar ve modern dokunuşların seçkin bir atmosferde bir araya geldiği Genesis Hotel&Spa’da hayat buluyor. Modern ve retroyu birleştiren tesisin mimarisi ve iç tasarımı Alaçatı’ya özgü unsurlarının özelliklerini yansıtırken, aynı zamanda çağdaş Batı vurgularını ve zamansız Doğu etkilerini kucaklıyor.

Eşsiz detaylarıyla Alaçatı’da lüks butik otel anlayışı: Genesis Hotel&Spa

Haberin Devamı

EŞSİZ MİMARİ
TESİSİN tüm detayları kusursuz bir inceliğin imzasını taşıyor. Alaçatı’nın geleneksel mimari yapısını yansıtan ve koruyan otel, bölgenin en önemli detaylarından biri olarak dış tasarımında 320 yıllık Alaçatı taşlarını kullanmış olmanın gururunu yaşıyor. Genesis’in her köşesinde antik mirasla birleşen çağdaş lüksün ipuçları eşliğinde bir yolculuğa kucak açabilirsiniz.

Eşsiz detaylarıyla Alaçatı’da lüks butik otel anlayışı: Genesis Hotel&Spa

KUSURSUZ DETAYLAR
GENESIS’in her detayı, konuklarına lüks, zarafet ve white glove hizmeti sunmak için kusursuz bir şekilde tasarlanmış. Büyüleyici yüksek tavanlar, dekoratif duvar efektleri, zarif işçilikli gösterişli pencereler, akan suların uğultusu ve bitki örtüsünün taze kokusu, özel üretim mobilya ve aksesuvarlar, bronz ve mermer vurgular, seçkin malzemeler ve kaliteli kumaşlarla bezenmiş oda düzenlemelerinin eşlik ettiği geniş iç mekanlar, tesisin imza stiliyle bütünleşen pastel vurgular ve doğal toprak tonlarıyla harmanlanarak aydınlık ve dingin bir atmosferde bir araya gelmiş.

Haberin Devamı

BÜYÜLEYİCİ GECE AMBİANSI
OTELİN gökyüzüne uzanan sonsuzluk havuzu, ısıtma sistemi ve özel açılır kapanır çatı tasarımı sayesinde dört mevsim keyif verecek şekilde tasarlanmış. 380 adet fiber optik yıldızdan oluşan ışık pırıltılarıyla özel olarak donatılan bu eşsiz havuz, konuklarına adeta bir yıldız denizinde yüzme deneyimi yaşatarak büyülü gece ambiyansı yaratıyor.

Eşsiz detaylarıyla Alaçatı’da lüks butik otel anlayışı: Genesis Hotel&Spa

GENİŞ ODA VE SUİTLER
GENESIS Hotel&Spa, lüks bir evin özel konforunun tadını çıkarabileceğiniz ve yine de şehrin zengin kültürünün ortasında olabileceğiniz bir cennetin kapılarını aralıyor. Genesis’in zarif ve şık odalarının her biri, aydınlık yaşam alanları, mermer ve bronz vurgulu geniş banyolar, yatıştırıcı renk paletleri, dekoratif duvar efektleri, kaliteli kumaşlar, konforlu yataklar, mükemmel ortam aydınlatması, lüks banyo malzemeleri ve göz kamaştırıcı özelliklere sahip çağdaş bir dekor içerisinde akıllı otomasyon sistemine entegre olarak tasarlanmış. Aynı bahçe içinde yer alan ve yemyeşil peyzajın eşlik ettiği bir pasajla erişilebilen ek bina, daha fazla alana ihtiyaç duyan veya müstakil bir konaklama deneyimi yaşamak isteyen misafirler için planlanmış. Her biri jakuzi, özel havuz, güneşlenme alanı ve şömine gibi harika keyif unsurlarıyla donatılmış olan bu özel bölümde iki büyük villa, egzotik Villa Palazzo ve ev konforundaki Condo Genesis tüm görkemiyle misafirlerini bekliyor.

Haberin Devamı

SAF SESSİZLİKTE DİNLENEN MUTLULUĞUN SESİ
ŞEHRİN merkezinde olmanıza rağmen duvar katmanları arasına yerleştirilen çoklu ses bariyerleri sayesinde binanın içinde ve dışında oluşan her çeşit ekstra gürültüyü dışarıda tutan ses geçirmez yapı sayesinde karmaşasından uzak kalacaksınız. Genesis’te kulağınızın işiteceği sesler, bir su damlasının sesi, yaprağın hışırtısı, batı rüzgarının tınısı ve sallanan bir avize olabilir. Hatta güzel bir şarkı ya da sevilen birinin sesi...

RUHUN YENİDEN DOĞUŞU
DUYULARINIZA adanmış birinci sınıf bir esenlik tapınağı olarak tasarlanan Geos Spa, içinizdeki mutlu ışıltıyı ortaya çıkarmak için sizi en saf, en sağlıklı yaşam ritüelleri ve özel bakımlarla karşılarken ruhunuzu adeta kusursuz bir kendini keşfetme yolculuğuna çıkarıyor. Ayrıca Geos’un bütünsel spa ritüellerinde dinlenebilir, zihninizi sıfırlayabilir, gençleşebilir ve aynı zamanda ruhunuzun, bedeninizin ve enerjinizin cömert armağanlarıyla bağlantı kurarak taptaze bir başlangıç yapabilirsiniz. Masaj, Türk hamamı, buz çeşmesi, sauna, spor ve fitness salonunda her anın keyfine varabilirsiniz.

Haberin Devamı

BAHÇEDEN SOFRAYA
GENESIS’in mutfağı kahvaltıdan geç akşam yemeğine kadar ‘bahçeden sofraya’ taze malzemelerle hazırlanmış yaratıcı ve kişiye özel tariflerden oluşuyor. Akdeniz mutfağının özelliklerini taşıyan Alaçatı’nın eşsiz lezzetlerinden oluşan cezbedici bir seçkiyle hem Asya, hem de Avrupa esintilerini sergileyen menü, yemek pişirme sanatını mükemmellikle zenginleştiren şefleriyle Genesis tam bir ilham kaynağı. Gün boyu sadece lounge alanı ve farklı tatları deneyimlemekle kalmaz, aynı zamanda süitinizde veya terasınızda diyet tercihlerinize göre özel olarak hazırlanmış mutfak lezzetlerinin de tadını çıkarabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!