Dünyanın ayakkabı seçimi "Emoyra"

Güncelleme Tarihi:

Dünyanın ayakkabı seçimi Emoyra
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2021 15:49

İzmir’de 2020 yılında “e-ticaret” yapmak üzere kurulan Emoyra Global A.Ş.’nin yüzde yüz el işçiliği ile üretilmiş ayakkabıları yurtiçinde ve yurtdışında yoğun talep görüyor.

Haberin Devamı

 

E-ticaret hizmetiyle ayakkabı sektörüne giriş yapan Emoyra, yoğun talep ile birlikte üretim tesisi kurarak kendi tasarladıkları ayakkabıların üretimine başladı. Hali hazırda 1000 metrekarelik üretim tesisi bulunan Emoyra, hem yurtiçi hem de yurtdışına yaptığı satışlarla ayakkabı sektöründe önemli bir konumda yer alıyor. Firma kurucusu Turaç Ünal “Henüz iki senelik bir firma olmamıza rağmen sektörde güven veren bir marka olmayı başardık. Atölyeye geçiş sürecimizden sonra da yurt dışından yoğun ilgiyle karşılaştık ve ihracat en büyük gelir kalemi haline geldi.” dedi. Orta Doğu ve Avrupa’ya ihracat yaptıklarını belirten Ünal, yıllık 100 bin çift ihracat kapasitesiyle talepleri şu an için karşıladıklarını söyledi. Emoyra, kendine özgü tasarım ayakkabıların, yüzde yüz el işçiliği ile üretimine hız kesmeden devam ediyor.

 

Haberin Devamı

“AYAKKABI SEKTÖRÜ YAKINDA DÜNYA’DA ZİRVE YAPACAK”

 

Ülkemizde üretilen ayakkabılara Dünya genelinden yoğun talep olduğunu söyleyen Emoyra Global A.Ş. kurucusu Turaç Ünal  “Ukrayna, Kosova, Rusya ve hatta İtalya’dan bile talepler her geçen gün artıyor. Dünyada yakın gelecekte ayakkabı sektörü denildiğinde 1 numara Türkiye olacak.” Dedi.  Yüzde yüz yerli ve milli sermaye ile el işçiliğinin birleşmesiyle ihracat yaptıklarının altını çizen Ünal, Dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!