Eğlenmeyi sevenlerin adresi: Cove Beach

Güncelleme Tarihi:

Eğlenmeyi sevenlerin adresi: Cove Beach
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2022 01:03

Emirhan Şahin’in işletmeciliğini, Hakan Kutlu’nun danışmanlığını yaptığı mekan, gündüz ‘Cove Beach’, akşam ‘Tekle Duble ARASI’ meyhane, gece ise ‘Eden’ kokteyl bar olarak hizmet veriyor.

Haberin Devamı

 

ÇEŞME’nin rüzgar almayan Aya Yorgi Koyu’nun berrak denizinin yemyeşil plajla buluştuğu Cove Beach, mevsim meyveleri ile hazırlanan enfes kokteylleri, yazlık hafif tatlara, farklı damak zevklerine uzanan geniş menüsü ve sabah saatlerinden gün batımına kadar devam eden müzikleri eşliğinde harika bir gün geçirmek isteyenleri bekliyor. Emirhan Şahin’in işletmeciliğini, Hakan Kutlu’nun danışmanlığını yaptığı mekan, gündüz ‘Cove Beach’, akşam ‘Tekle Duble ARASI’ meyhane, gece ise ‘Eden’ kokteyl bar olarak hizmet veriyor.

Eğlenmeyi sevenlerin adresi: Cove Beach

Eğlenmeyi sevenlerin adresi: Cove Beach

ÇEŞME’NİN YERİ ÇOK FARKLI
Cove Beach’in doğayla iç içe, huzurlu, eğlenceli bir yer olduğunu ve bolca aktiviteye ev sahipliği yaptığını söyleyen Emirhan Şahin, “Çeşme’nin benim için yeri çok farklı. Tatil için de gelirdik. Bu nedenle bu kadar sevdiğim bir yere yatırım yapmak istedik. Benim Çeşme’den keyif aldığım gibi başkalarının da keyif alacağı bir yer olmasını hedefledim. Çeşme eğlenmeyi sevenlerin ilk tercihlerinden olmuştur her zaman. Bu sezon da bu şekilde olacağını düşünüyorum” dedi.

Haberin Devamı

Eğlenmeyi sevenlerin adresi: Cove Beach

TECRÜBE VE YENİ DOSTLUKLAR
Hakan Kutlu ise gördükleri ilgiden oldukça memnun olduklarını ifade ederek, “Geçirdiğimiz her sezon bizim için güzel bir tecrübe ve yeni dostuklara vesile oldu” diye konuştu. Akşamları, meyhane konseptleri olan ‘Tekle Duble ARASI’ meyhaneyle hizmet verdiklerini vurgulayan Kutlu, “Oldukça lezzetli mezeler eşliğinde bir şeyler içip keyifli sohbet etmeyi seven misafirlerimizi ağırlıyoruz. Akşamları deniz kenarında mükemmel bir manzaranın karşısında olmak da cabası” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!