Eğitime hayırsever desteği

Güncelleme Tarihi:

Eğitime hayırsever desteği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2017 12:47

Eğitime hayırsever desteği

Haberin Devamı

UZMAR Uzmanlar Denizcilik Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi, İzmir’de 32 derslikli ilkokul yapılması için İzmir İl Milli Eğitim  Müdürü Ömer Yahşi ile protokol imzaladı. Karşıyaka ilçesi Soğukkuyu Mahallesi'nde yapılacak olan ilkokul 32 derslikten oluşacak ve yaklaşık bin öğrenci eğitim görecek.

Protokol imza törenine İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi ve Uzmar  Uzmanlar Denizcilik Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi'nden Altay Altuğ ve Noyan Altuğ katıldı.

İlkokula, hayırseverlerin isteği üzerine 'Kaptan Altay Altuğ İlkokulu' adı verileceği belirtildi. Protokol töreninde konuşan Yahşi, İzmir'de eğitime hayırsever desteğinin her gün giderek arttığını belirtti. Eğitime gönül vermiş kişilerin gelecek nesillerin daha iyi yetişebilmesi, daha iyi ortamlarda eğitim alabilmeleri için protokol imzaladıklarını belirten Yahşi, "Eğitime gönül vermiş, gerek okul yaptırarak gerekse bir kitabı bile bir çocukla buluşturarak ülkemizin geleceği için uğraşan herkese yürekten teşekkür ederim" dedi.

Ayrıca eğitime yüzde 100 destek kampanyası içerisinde şu ana kadar 200'den fazla hayırseverin eğitime destek verdiğini belirten Yahşi; eğitimin bir gönül meselesi olduğunu  vurgulayarak, devletini vatanını seven insanların bu ülkenin geleceği için gösterdikleri çaba ve fedakârlığın takdire şayan olduğunu söyledi. Özellikle son zamanlarda hayırseverlerin eğitime verdikleri destekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm hayırseverlere öğrenciler ve veliler adına teşekkür etti.

Tahmini 9 milyon TL bütçe ile yapılacak olan okulun inşaatının yakın zamanda başlayacağı belirtildi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!