Dünyagöz artık İzmir’de

Güncelleme Tarihi:

Dünyagöz artık İzmir’de
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2021 13:53

Dünyagöz Hastaneler Grubu, 25’inci yılında İzmir’e ‘merhaba’ dedi. Dünyagöz İzmir, 50 yataklı otel konforuna sahip hastanesini tüm İzmirlilerin hizmetine açtı. Hizmet vermeye başladığı günden bu yana 25 yıllık tecrübesiyle sadece göze odaklanarak göz sağlığına dair tüm sorunlara farklı çözümler sunan Dünyagöz Hastaneler Grubu’nun İzmir hastanesi, Türkiye’de 21, dünyada ise 30’uncu şube özeliğini taşıyor.

Haberin Devamı

 

TAM DONANIMLI TEŞHİS

İzmir hastanesi, g00özün tüm branşlarıyla başta miyop, hipermetrop ve astigmat tedavilerinde kullanılan ilasik, PRK / lasek ve smile gibi lazer teknolojilerinden, ileri teknoloji ürünü akıllı göz içi merceklerinin kullanıldığı lazerli katarakt ameliyatlarına ve yakın görme tedavilerine kadar birçok konuda hizmet veriyor. Ayrıca, mikro cerrahi tecrübesi gerektiren kornea hastalıklarının tedavisinden, diyabete bağlı göz hastalıklarının tedavisine; retina hastalıklarından, göz nörolojisi, göz çevresi estetiği, glokom-üveit tedavisine kadar yetişkin-çocuk göz sağlığına dair tüm alanlarda tam donanımlı teşhis ve tedavi hizmeti sunuyor.

 
YEDİ AMELİYATHANE

HER türlü teknolojik altyapının düşünüldüğü 12 bin metrekarelik akıllı binasında ileri teknolojiye sahip 7 ameliyathanesi ile İzmir ve çevre illerden gelecek hastalarına göz sağlığı hizmeti veren Dünyagöz, binlerce vaka deneyimine sahip medikal kadrosuyla çalışmalarını sürdürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!