Duman Boutique Hotel’in sahibi Mutlu Duman: Turizm 12 aya yayılmalı

Güncelleme Tarihi:

Duman Boutique Hotel’in sahibi Mutlu Duman: Turizm 12 aya yayılmalı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2022 04:06

SALGIN sonrası normalleşen hayat koşullarının ardından Türkiye’nin gözdesi Çeşme’de güzel bir dönem geçirmeyi beklediklerini dile getiren Duman Boutique Hotel’in sahibi Mutlu Duman, “Yeni sezona hazırız” dedi. Masmavi denizi, uçsuz bucaksız plajları, dünyanın en güzel sörf merkezlerinden birine sahip olan Çeşme’de son 10 yılda yükselen Alaçatı markasının yarattığı artı değerin bölgenin yükselişinde başrolü oynadığını söyleyen Duman, ülkemizin çeşitli kentlerinden gelen konukların, Çeşme ve Alaçatı’yı daha da yukarıya taşıdığını, bozulmamış doğası, serinleten rüzgarıyla konukları kendisine hayran bırakmayı sürdürdüğünü ifade etti.

Haberin Devamı

 


HER BÜTÇEYE UYGUN İMKANLAR VAR
Son yıllarda Çeşme’nin pahalı olduğu yönünde çıkan söylentilerin aksine, her bütçeye uygun yeme-içme ve konaklama imkanlarının mevcut olduğunu kaydeden Mutlu Duman, “Pahalı beachler kadar, ücretsiz halk plajlarımız da var. Gerek yurtiçinden, gerek yurtdışından talep bu yıl çok fazla. Sezonun biraz daha uzaması, yabancıların da bölgeye daha çok getirilmesi durumunda Çeşme, dünya turizminde kendine daha fazla yer bulacak” diye konuştu.

Duman Boutique Hotel’in sahibi Mutlu Duman: Turizm 12 aya yayılmalı

MARKA DEĞERİNE DEĞER KATILSIN
Başta Çeşme Belediyesi’nin yaptığı organizasyon ve düzenlenen festivallerle her yıl binlerce yerli-yabancı misafiri konuk eden Çeşme’nin sağlık turizmi, alternatif spor organizasyonları ve termal turizm kartlarını daha iyi oynayabilirse, turizmdeki marka değerini daha yukarılara çekebileceğini vurgulayan Duman, şöyle devam etti: “Yeter ki yerel yönetimin çabalarına destek verilsin, kısır çekişmeler bırakılıp bölgenin marka değerine değer katılsın. Unutulmasın ki eşsiz plajları, kaliteli otelleri ve işletmeleri yaşamaya devam ettikçe Çeşme’nin marka değeri düşmeyecek, daha da yukarılara çıkacak. Önemli olan turizmi 12 aya yaymak.”

Haberin Devamı

Duman Boutique Hotel’in sahibi Mutlu Duman: Turizm 12 aya yayılmalı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!