Dr. Günel Bayramlı dünyaya İzmir’den açılmayı hedefliyor

Güncelleme Tarihi:

Dr. Günel Bayramlı dünyaya İzmir’den açılmayı hedefliyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2022 16:21

Azerbaycan Tıp Üniversitesi mezunu estetik cerrah Opr. Dr. Günel Bayramlı, dünyaya açılmayı planladığını söyledi, “Elbette önceliğim kardeş ülke Türkiye. İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyük şehirlerde kendimi tanıtmayı, ardından da dünyanın diğer ülkelerine giderek bilgilerimi paylaşmayı hedefliyorum” dedi.

Haberin Devamı

 

Bir dönem Ankara Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik, Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı’nda da görev yapan, Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği’nin ulusal kongrelerine katılan Dr. Bayramlı, “Azerbaycan’da estetik eğitimi yeni bir alan olduğu için ülkeme döndüm. Ancak Türkiye’yle bağlarımı hiç kopartmadım. Ekibimle birlikte çok güzel işlere imza attık. Dünyanın her yerinden hastam var. Çoğu da ünlü simalar. Şimdi dünyaya açılma zamanı. Başlangıcı da tabii ki Türkiye’den, en çok sevdiğim şehir olan İzmir’den yapmayı planlıyorum” diye konuştu.

Kadın estetik cerrah olmanın avantajlarını da paylaşan Opr. Dr. Günel Bayramlı, “Bir kadın kadının dilini daha iyi anlıyor. Bir kadın başka bir kadına ne istediğini daha rahat anlatıyor” ifadelerini kullandı. Azerbaycanlı kadınların doğuştan çok güzel olduğunu da sözlerine ekleyen Dr. Bayramlı, “Bunu bildikleri için onları memnun etmek biraz zor olsa da neyi nasıl istediklerini çok iyi anladığımdan sorun yaşamıyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!