Dr. Flexer markasını Amerikalılar çok sevdi

Güncelleme Tarihi:

Dr. Flexer markasını Amerikalılar çok sevdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2023 16:29

Las Vegas’taki fuarda ürün tanıtımı yaptıklarını ifade eden Üçel Ayakkabı Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Sarı, “Dr. Flexer ürünümüzü ABD’liler çok sevdi. İkili görüşmelerle güzel bağlantılar kurduk” diye konuştu.

Haberin Devamı

 

 

AYAKKABI üretiminde Manisa’nın adını dünyaya duyuran firma Üçel Ayakkabı, 43. yılında gözünü Amerika pazarına dikti. Firma, Newyork’ taki katıldığı fuarın ardından Dr. Flexer markası ile 7-9 Ağustos tarihlerinde Las Vegas’ta düzenlenen fuarın da gözdesi oldu. Üçel Ayakkabı, Amerika’da ofis ve depo kurulumunda da tamamlama aşamasına geldi. 10 yaşında ayakkabı boyacılığı ile iş hayatına atılan iş insanı Rıfat Sarı, yıllar sonra 1985 yılında ilk ayakkabı ihracatını Almanya’ya yaptı. Daha sonra Avrupa, Orta Doğu, Kafkasya, Orta Asya’da olmak üzere dünyanın 40’tan fazla ülkesine ayakkabı ihraç eden Sarı, Üçel Ayakkabı ve Dr. Flexer markasıyla aldığı Dünya Kalite Ödülü, Çin’e ilk ayakkabı ihraç eden ilk Türk firma, olma gibi birçok başarıya imza attı.

Haberin Devamı

Dr. Flexer markasını Amerikalılar çok sevdi

BİNLERCE KİLOMETRE ÖTEDE

Üçel Ayakkabı Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Sarı, “New York’ta düzenlenen İTKİB’in organize ettiği Be To Be etkinliğine katıldık. New York Fuarı oldukça etkiliydi. İkili görüşmeler sağlandı. Fuar bizim için gayet verimli geçti. 7-9 Ağustos tarihlerinde Las Vegas’taki Magic Las Vegas 2023 Fuarı’na katıldık. Amerika da eğitimini sürdüren 2. Kuşak oğlum İbrahim Ata Sarı ile güzel temaslar ve bağlantılar sağladık.Manisa’da ürettiğimiz ayakkabılarımızı artık Amerikalılar giymeye ve sevmeye başladı. ABD ile olan ihracatımızı üst rakamlara ulaştırmak için çalışıyoruz. Ayakkabılarımızın dünya standartlarında olduğu bir kez daha kanıtlanmış oldu” diye konuştu.

Dr. Flexer markasını Amerikalılar çok sevdi

MANİSA’DAN DÜNYAYA 43. YIL

“Üçel Ayakkabı olarak 43. yılımıza aynı tesisimizde ve bu yıl itibari ile kendi enerjimizi kendimiz üreterek girmiş bulunmaktayız” diyen Sarı, “İstanbul İkitelli’deki showroom üzerinden yurt içi ve yurt dışına satışlar yapıyoruz. Türkiye’nin çeşitli noktalarında mağazalarımız Dr. Flexer marka adımızla yer alıyor. Ayrıca seçkin ayakkabı mağazalarında kendi markamızla ayakkabılarımız bulunuyor” ifadelerini kullandı ve şunları ekledi: “Eylül ayında her zaman olduğu gibi yine AYMOD fuarında yerimizi alacağız. Üçel Ayakkabı olarak hem Türkiye’de hem de dünyada Dr. Flexer markamızla ses getirmeye devam ediyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!