Dopdolu program

Güncelleme Tarihi:

Dopdolu program
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2022 22:10

İzmir ve Ege Bölgesi’nde alışveriş, yeme-içme veeğlence dendiğinde akla ilk gelen yerlerden İstinye Park, yeni yıla özel bir etkinlik programı hazırladı.

Haberin Devamı

AÇILDIĞI günden bu yana tatil ve özel günlerde düzenlediği etkinliklerle fark yaratan İstinyePark İzmir yeni yılı coşkuyla karşılayacak. Yılbaşına özel etkinliklerle yine buluşma noktası olacak İstinyePark İzmir’de bu kapsamda atölyeler, konserler ve özel hediye kartı tasarımları yapılacak. İzmir Devlet ve Opera ve Balesi’nin sanatçılarından oluşan 16 kişilik koro, yılbaşı ruhunu İstinyePark misafirleriyle buluşturacak. Birbirinden güzel yeni yıl şarkılarının söyleneceği etkinlik bugün saat 15.00’te İstinyePark İzmir Etkinlik Alanı’nda başlayacak. İstinyePark’ta birbirinden farklı tasarımcıların bulunduğu bir masada ziyaretçilerin mağazalardan aldıkları yeni yıl hediyelerine istedikleri hediye kartı tasarımı yapılacak. 29-30-31 Aralık boyunca özel hediye kartlarına açılıştan kapanışa kadar orada bulunacak sanatçılar tarafından tasarımlar çizilecek.

Haberin Devamı

Dopdolu program

ATÖLYELER OLACAK

Yeni yıl ruhu Quilling Art Atölyesi’nde 26-30 Aralık arasında İstinyePark İzmir’de keşfedilecek. Etkinlik 13.30- 14.30, 15.00-16.00 ve 16.30-17.30 saatleri arasında gerçekleşecek. 26 Aralık’ta Yeni Yıl Çiçeği Tablosu Yapımı, 27 Aralık’ta Çam Ağacı Motifli Kartpostal Yapımı, 28 Aralık’ta Yeni Yıl Çelengi Tablosu Yapımı, 29 Aralık’ta Kardan Adam Motifli Kart Postal Yapımı, 30 Aralık’ta Çam Ağacı Süsü Yapımı olacak. Atölyeler ücretsiz, 7 yaş sınırı var ve toplam kontenjan 25 kişi.

ÇOCUKLAR UNUTULMADI

ARKAS Sanat Merkezi yeni yılda da düzenleyeceği atölyelerle çocukların yaratıcılıklarını eğlenceli bir şekilde ortaya çıkaracak. 5-9 yaş arasında çocuklar için özel olarak düzenlenecek atölyeler, bugün ve yarın Patchwork ile Yeni Yıl Çamları ve 31 Aralık Yeni Yıl Umut Tohumları olarak ikinci kattaki Magic Space oyun alanının karşısında gerçekleşecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!