Didimli gençler 19 Mayıs'a özel klip çektiler

Güncelleme Tarihi:

Didimli gençler 19 Mayısa özel klip çektiler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2022 15:43

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'na özel senaryosu, kurgusu ve klibe dair diğer tüm detaylarını Didimli gençlerle birlikte hazırladığımız, birlikte oluşturduğumuz bu özel klip Yapımcı / Yönetmen Umut Kaşan tarafından, Didim'de Didimli gençlerle ve elbette kendini her daim genç hissedenlerle çekildi.  

Haberin Devamı

 

 

19 Mayıs özel klip projesi hakkında konuşan projenin yapımcısı, yönetmen ve aynı zamanda gazetecilik de yapan Umut Kaşan; 

İş hayatına yeni atılmış, gençlerin usta çırak ilişkilerinden yola çıkılarak hazırlanan, her bir sahnesinde birbirinden özel mesajlar verdiklerini iyi bildiğim bu klip Didimli gençlerin başarısıdır. Klibin Ana Sponsoru olmanın da ötesinde bizler de Z'yi seviyoruz. Gençlerimize inanıyoruz, güveniyoruz,  diyerek çekimler boyunca, her konuda destek ve katkılarını esirgemeyen Didim Lecson Ana Bayi/ Konyalılar Manifatura "Mustafa Süvari"ye Teşekkürlerimizle. Büyük Atatürk dün biZ, bugün onlar "İzindeyiZ"

Didimli gençler 19 Mayısa özel klip çektiler

Haberin Devamı

Bu özel projeyi gençlerle hayata geçirmek için kararlı, inançlı ve de yeterince parasızdık. Artık gençler de iyi biliyor ki önce inanmak, önce kararlı olmak gerekiyor. Motivasyonlarını, neşelerini inançlarını kaybetmesinler her şeyi yaparlar. Bu projenin bir parçası olmaktan çok mutluyum. İlk kez adımın yönetmen olarak yazılmasından daha heyecanlı bir durum yaşadım. Kızım büyümüş ve bana yönetmen yardımcılığı yapmıştı. Çok çabuk büyüyorlar ve genç olmak gerçekten çok kıymetli.

Didimli gençler 19 Mayısa özel klip çektiler



Onun adını oraya yazarken başta kendi kızım ve süreçte temas ettiğim, fikirlerini aldığım kurgusal çekimlerini yaptığım tüm genç arkadaşlarım, gelecekte işlerinde ve mesleklerinde çok başarılı olsunlar dilerim. Gençlerin tek ihtiyacı olan doğru motivasyon. Zira çekimler için kurgusal rol yapsalar da utulmaz, yüksek manevi değeri olan arşiv niteliğinde olan bu klipte yer alan tüm oyuncular gerçekten o işlerde çalışan gençlerdi. Gençleri #seviyoruZ, onlara inanıyoruz, birlikte bir proje geliştirmekten mutluyuz ve eminim dün biz, yarın onlar izindeyiz. ' dedi

KLİP KÜNYESI

Haberin Devamı

Ana Sponsor: Didim Lecson Ana Bayi/ Konyalılar Manifatura ‘Mustafa Süvari’

Yapım Sorumlusu: Ajans İdea – Umut Kaşan (2022)

Kurgu – Senaryo : Derin Karabacılı - Yağmur Su Demirhan - Nilsu Bulut

Yönetmen: Umut Kaşan

Yönetmen Yardımcısı : Derin Karabacılı

Şarkı: Goca Dünya ( Söz- Müzik : Orhan Gencebay)

Yeniden Düzenleme / Mix-Mastering:  Ömercan Özüaydın

Vokal: Seher Yaraş

Aktüel Kamera: Efkan Bilgiç - Melis Karaca

Metin Yazarı: Melis Karaca

 

KLİP OYUNCULARI

Furkan Süvari

Metin Tütüncü

Nurican Erkan

Emin Özer

Fırat Coşkun

Mehmet Hırlı

Sevgi Yılmaz

Deniz Efe

E.Derin Karabacılı

Göktuğ Altıntaş

Musa Çelik

Engin Bayram

Hüseyin Başyiğit

Halil Hınık

Muhammed Baran

Halil Kutluana

Yiğitcan Deniz

Hülya Kesinpıcak

Musa Yıldız

Ege Bayar

Erdal Duman

Beste Mercan

Canan Göç

Nazlıcan Koçbulut

Gülnihal Kabadayı

Seher Yaraş

 

19 Mayıs 2022’de Youtube başta olmak üzere çeşitli sosyal medya platformlarında yayınlanmak üzere gençlerle ve her daim genç hissedenlere gençlere özel çok kısa sürede gerçekleştirilen, güzel ilçemiz Didim'in de tanıtımında etkili olacağına inandığım, özel "seviyoruZ" klip projemizde yer alan tüm oyuncularımıza, gerçek ustalara ve çıraklarına, klip projemize destek ve katkılarını esirgemeyen öncelikle muhteşem sesi ile bu güzel şarkıyı yeniden okuyan Vokal Seher Yaraş'a, Sözü ve Müziği sanatçı Orhan Gencebay’a ait bu özel şarkıyı, gençlerin istediği gibi yeniden yorumlayan müzikal altyapısına emek veren müzisyen Ömercan Özüaydın'a, Didim Art Stüdyo Arda Oğuz'a, Koray Kuaför, Koray Durmaz'a, gençler çocuklar söz konusu ise o kocaman kalbini hep ortaya koyan, motivasyon kaynağımız Mola Emlak / Müzisyen Vedat Demirhan'a, bu özel projeyi çok kısa sürede tamamlamamda büyük emeği olan, benimle birlikte gece gündüz koşturan Didem Kahya'ya, Fatma Aylen'e, çekimler boyunca emeğini yeteneğini kadrajını konuşturan genç meslektaşım Efkan Bilgiç'e, bir gün çok okunan öyküler, hikayeler yazacağına emin olduğum Melis Karaca'ya ve aynı projede olmaktan onur ve keyif duyduğum, projeyi ilk günden son anına kadar birlikte yürüttüğüm, canım kızım Esma Derin Karabacılı'ya, Yağmur Su Demirhan’a , Nilsu Bulut’a ve öncelikle bana ve gençlere inanan, çekimler boyunca her konuda destek ve katkılarını esirgemeyen, Ana Sponsorumuz Didim Lecson Ana Bayi/ Konyalılar Manifatura "Mustafa Süvari"ye Sonsuz Teşekkürlerimle.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!