Didim’in tanıtımına gizemli sponsor desteği

Güncelleme Tarihi:

Didim’in tanıtımına gizemli sponsor desteği
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2021 01:07

DİDİM’in tanıtılması ve markalaşması amacıyla birbirinden özel projelere imza atan Ajans İdea’nın kurucusu Umut Kaşan, yeni bir özel tanıtım filmi çektiklerini sosyal medyadan #YaşayanŞehirDidim etiketiyle duyurdu. Gizemli sponsorlarına teşekkür ederek çekimlere başlayan ekip, gece gündüz Didim’i kayıt altına aldı.

Haberin Devamı

 

 

Didim’in deniz, kum, güneş üçlüsünden çok daha fazlasına sahip olduğunu ifade eden Umut Kaşan, tarihi ve doğal güzellikleri kadar, kültürel öğelerine yer verdiklerini, kurgusuz, modelsiz doğal çekimler yaptıklarını söyledi. Kaşan, “Film bittiğinde adını öğreneceğiniz, Didim’i çok seven gizemli sponsorumuz tarafından Didim’e armağan edilen tanıtım filmini Turizm Bakanlığı’na da yollayacağımız için, sponsorumuz dahil hiçbir işletme ya da firmanın adını geçirmedik. Genel sponsorluk çalışmalarından farklı olarak Didim için özel bir projeye imza atmamıza vesile olan sponsorumuza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Didim’in tanıtımına gizemli sponsor desteği

Haberin Devamı

1 AY SONRA YAYINDA

 

“Tarihsel Süreçte Didim’de Yaşanan Göçlerin Turizm Bağlamında İncelenmesi” başlıklı doktora tezi ve “İkinci Hayatların Kenti Didim” başlıklı kitap bölümünün yazarı Eskişehir Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Elemanı Dr. Arzu Toker’in tanıtım filminin her aşamasında kendileriyle birlikte çalıştığını ve gönüllü destek verdiğini kaydeden Kaşan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Didim tanıtım filmimiz, diğer şehir tanıtım filmlerinden farklı olarak özel müziğiyle yayına girecek. Didim tanıtım filmimizin ‘çok sürpriz’ özel müziklerini hazırlayan Ömer Can Özüaydın’a ve bazen saatler süren çekimler boyunca bizlere destek olan Didim esnafına ve tüm Didimlilere çok teşekkür ederim. Diliyorum ki hayalini kurduğum o özel filmi oluşturabiliriz ve de bu özel tanıtım projesi beklediğimiz gibi karşılık bulur. Film yaklaşık 1 ay sonra Youtube üzerinden izleyiciyle buluşacak.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!