Didim Derneği 40 yaşında

Güncelleme Tarihi:

Didim Derneği 40 yaşında
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2021 01:40

DÜNYADA, ülkemizde ve Didim yöresinde doğal, kültürel, tarihsel değerlerle ulusal ve evrensel değerler ile Cumhuriyet’in kazanımlarını tanıtmak, korumak ve geliştirmek amacıyla 40 yıl önce kurulan Didim Derneği, bu yıl 40’ıncı yılını Didim David People Kafe’de geleneksel dayanışma kahvaltısı buluşmasıyla kutladı.

Haberin Devamı

 

Aynı zamanda geçmiş dönem Didim Belediye Başkanlığı da yapan Didim Derneği Başkanı Mehmet Soysalan, kent ve doğal yaşam dengesinin korunmasına yönelik katkı sağlayan Didim sevdalılarına teşekkür etti. Konuşmasına, Didim’in kent ve doğal yaşamına katkı koyan, emeklerini esirgemeyen çok fazla kişi olduğunu belirterek başlayan Soysalan, “Her birimizin Didim’e geliş nedeni farklı olsa da hepimiz havasına ve doğasına hayran kalarak burada yaşamaya karar verdik. Didim bize yer verdi, yuva oldu. Herbirimizi koşulsuz kabul etti. Şimdi bizler, ona bu desteğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bize kucak açan kentimizin yüreğinin güzelliğinin sesi olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Düzenlediğimiz dayanışma kahvaltısında bizi yalnız bırakmayan tüm Didim sever dostlara teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Haberin Devamı

SERTİFİKALARI VERİLDİ

 

Etkinlikte Didim Derneği’ne katkı sunanlara teşekkür sertifikaları verildi. Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ın sertifikasını, CHP İlçe Başkanı Nurettin Koçak aldı. Ali Budak, Emine Ulusoy, Hasan Tabar, Mete Telyakar, Mustafa Erok, Nursen Orçunsel, Osman Ayyıldız, Bahri Aşık, Bahri Yaba, Elif Dikbaş, Erdem Özden, Ergun Korkmaz, Hüseyin Çalışkan, İlknur Etleç, Mustafa Öge, Temel Yurdaer, Umut Kaşan’a sertifikaları takdim edildi. Ayrıca Akbük Doğa ve Düşünce Derneği, Didim Alevi Bektaşı Kültür Merkezi ve Cemevi, Didim Çevre Platformu, Didim Eğitim ve Çevre Derneği, Didim Halkoyunları DSG, Didim Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği, Didim Meandros Derneği, Didim Muhtarlar Derneği, Didim Turizm Derneği gibi sivil toplum kuruluşları ve Didim Sivil Gelişim Derneği’ne aktif katkı sunan ekoloji aktivisti Murat Yüksel, Didim Derneği’nin davalarında gönüllü hukuki destek veren avukat Faruk Haksal ve avukat Mehmet Gölebatmaz’a da Didim Derneği tarafından teşekkür sertifikaları verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!