Dentflor, sağlık turizmi ile yurt dışına açılıyor

Güncelleme Tarihi:

Dentflor, sağlık turizmi ile yurt dışına açılıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2024 04:47

Karşıyaka’da 2023 yılının nisan ayında hasta kabulüne başlayan Dentflor Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, kaliteli sağlık hizmeti vermeye devam ediyor. 450 metrekare alanda, tedavilerin yapılabildiği dört ünite, iki diş hekimi, iki yardımcı sağlık personeli ile hasta kabul eden poliklinik, bünyesinde radyolojik görüntüleme sistemlerinden panaromik röntgen ve tomografi sistemlerine kadar son teknoloji cihazları barındırıyor.

Haberin Devamı

 

HANGİ HİZMETLER VERİLİYOR?

Ağız ve diş sağlığını ilgilendiren tüm hastalıkların tanı ve tedavisinin yapılabildiği poliklinikte, cerrahi işlemler, pedotonti, ortodonti, periodontoloji, diş beyazlatma, estetik diş hekimliği ile ilgili uygulamalar, Hollywood smile, zirkonyum kaplama, gülüş tasarımı, diş hekimliği alanına giren botoks uygulamalar, diş protezi, koruyucu diş hekimliği ve implant tedavileri alanında uzman hekimler tarafından kişiye özel planlanarak yapılabilmektedir.

SAĞLIK TURİZMİNE HİZMET

Dentflor Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Berfu Tokman yönetiminde Sağlık Bakanlığı tarafından verilen “Sağlık Turizmi Yetki Belgesi” ile yurt dışından gelen hastalara da hizmet veriyor. Başta İngiltere, Almanya ve İrlanda olmak üzere ağız ve diş sağlığı için ülkemize gelen hastalara rahat ve konforlu bir alanda hizmet verdiklerini kaydeden Berfu Tokman, “Hasta memnuniyetini ön planda tutarak, sıcak ve samimi bir şekilde, tıbbi ve etik ilkelere bağlı kalarak sağlık hizmeti veriyoruz. Bünyemizde bulunan röntgen ve tomografi cihazlarıyla hastalarımıza tanı koymayı hızlandırarak aynı gün tedaviye başlama şansı elde ediyoruz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!