Çocuklar doyasıya eğlendi

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar doyasıya eğlendi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2021 22:53

 AYDIN Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Evleri ve Koordinasyon Merkezi’nde kalan çocuklar, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün organizasyonu ile 6-7 Kasım’da Didim’e yaptıkları ziyarette hem gönüllerince bir gün geçirdi, hem de gönüllerince tatil yaptı. Didim At Safari Kulübü’nde ata binen, jeep safari yapan, tekne turu ve deniz keyfi yaşayan çocuklar, Apollon Tapınağı’nı ve Milet Müzesi’ni gezdi. Akbük’te bulunan 5* Maxeria Blue Didyma Otel’de misafir edilen çocuklar, burada da aquapark ve havuzun tadını çıkarttı.

Haberin Devamı

 

8 FİRMAYA TEŞEKKÜR PLAKETİ

İl Kültür ve Turizm Müdürü M. Umut Tuncer, 40 çocuğu misafir eden 5* Maxeria Blue Didyma Resort Otel’in sahibi Hasan Aşkın,  Poseidon At Safari ve 3’üncü Koy Su Sporları’nın işletmecisi Haydar Çaylak, Didim Suüstü ve Sualtı Sporları Dernek Başkanı Alp Ağca, İncekar Seyahat Acentesi’nin sahibi Erdal Karadeniz ile Mehmet Kılınç, Mehmet İzi, Mesut Topkaya ve Ali Erdem’e teşekkür plaketi sundu.

Çocuklar doyasıya eğlendi

Tuncer, “Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’müze bağlı Çocuk Evleri ve Koordinasyon Merkezi’nde kalan çocuklarımızla yaz boyunca zaman zaman sosyal projelerin içinde yer aldık. Onların moral motivasyonlarını ve eğitim performanslarını çok önemsiyoruz. Onlar bizim geleceğimiz. Fırsat oldukça bu tip aksiyonlarla çocuklarımızı zinde tutmaya çalışıyoruz. İyi bir turizm sezonu geçiren Didim’de, yoğunluğu azalan tesislerde çocuklarımız için böylesi tatil fırsatları yaratma imkanı bulduk. Çocuklarımız Aydın’ın birer kültür elçisi olacak. Didim’e ait kültür değerlerinin tanıtımı için farkındalık yaratacaklar” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!