Çınar Medikal’den 20 ülkeye ihracat

Güncelleme Tarihi:

Çınar Medikal’den 20 ülkeye ihracat
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2022 17:01

Yaklaşık iki yıl önce faaliyetlerine başlayan ve Türkiye’nin tümillerinde hizmet veren Çınar Medikal, yurtdışına da açıldı.

Haberin Devamı

ÇINAR Medikal Genel Müdürü Mustafa Arıcan, Türkiye’nin ardından yurtdışında da hizmek vermeye başladıklarını söyledi. İhracat kalemlerinin başında hasta yatakları, sarf malzemeler, hasta bezleri gibi ürünlerin yer aldığını kaydeden Arıcan, çalışmalara tüm hızıyla devam ettiklerini vurguladı. Çınar Medikal’in 20 ülkeye ihracat yaptığını belirten Arıcan, “Başta Türkmenistan, Özbekistan, Kırgızistan ve Kazakistan başta olmak üzere Avrupa’ya, Kuzey Afrika’ya ihracat yapmaktayız. Ayrıca şu anda Kuzey Amerika’da özellikle Kanada bölgesine satışlarımız var. Güney Amerika’da da çalışmalarımız sürüyor. Kısa zaman sonra yurtdışında önemli noktalarda bayilikler vereceğiz” dedi.

MARKAMIZI BÜYÜTECEĞİZ

“Bu yola çıkarken ana hedeflerimizden birisi de kendi medikal ürünlerimizi üretmekti” diyen Arıcan, “Bu anlamda FreeWalk adıyla ortopedik terlik üretmeye başladık. Bunun satışları çok iyi gidiyor. Sağlık çalışanlarından yoğun ilgi gördü. Solunum cihazı üretme konusunda Ar-Ge çalışmalarımız devam ediyor. Umarım kısa zamanda kendi solunum cihazımızı üreterek ülkemize böyle bir teknolojiyi sunarak katkı sağlamış oluruz” ifadelerini kullandı. 2023 yılı hedeflerini açıklayan Arıcan, “Biz İzmir merkezli bir firmayız. Ege Bölgesi’nde tam kapasite olarak hizmet verebiliyoruz. 2023 yılı içerisinde bu kapasitemizi 81 ile yayarak ülkemizde tam kapasiteyle hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Ayrıca Avrupa’da hizmet ağımızı ve ihracat sayımızı artırmak hedeflerimiz arasında” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!