Çınar Medikal, Ege’deki hizmet ağını genişletiyor

Güncelleme Tarihi:

Çınar Medikal, Ege’deki hizmet ağını genişletiyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2023 00:13

Çınar Medikal, kısa sürede büyüyerek, hedeflerini de yükseltti. 2024’te Ege Bölgesi’nde Aydın, Denizli, Muğla, Kütahya, Uşak ve Afyonkarahisar’da şube çalışmalarını tamamlamayı hedefleyen Çınar Medikal, Karadağ’da bir üretim tesisi kurmak için de gerekli çalışmaları başlattı.

Haberin Devamı

2020 yılının aralık ayından itibaren, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısında Cemaleddin Saraç, Cem Yılmaz ve Mustafa Arıcan ortaklığında hizmet vermeye başlayan ve kurulduğu günlerde İzmir genelinde perakende medikal ve sağlık ürünleri satışı ile faaliyet gösteren Çınar Medikal, şu anda bin 200 metrekare büyüklüğünde lojistik alanı ile internet üzerinden satış ile 81 ile ve yurt dışına hizmet vermeye devam ediyor.

BÜYÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Ankara, Konya ve Muğla’da şubeleşme çalışmalarında sona gelindiğini belirten Çınar Medikal Genel Müdürü Mustafa Arıcan, “2024 yılında kısa bir süre içerisinde Aydın, Denizli, Kütahya, Uşak ve Afyonkarahisar’da şube çalışmalarımızı tamamlayarak tüm Ege Bölgesi’nde şubeleşmeyi hedefliyoruz. Öte yandan başta Almanya, Avusturya, Belçika, Fransa, Hollanda olmak üzere tüm Avrupa ülkelerine ihracatımız devam ediyor. Ayrıca Afrika bölgesinde farklı hastane ve sağlık gruplarına da medikal ürün ihraç ediyoruz. Bu aşamada güçlü iş ağımızla medikal sektöründe yenilikçi bir süreç yaratıyoruz. Kuzey Afrika ve Türk cumhuriyetleriyle de ihracat çalışmalarımız var” dedi.

Haberin Devamı

ÜRETİM TESİSİ KURUYORUZ

Karadağ’da üretim için harekete geçtiklerini belirten Arıcan, “Bu anlamda Karadağ’da 2024 yılı içerisinde bir üretim tesisi kurmak için gerekli çalışmalara başladık. 2024 yılı içerisinde bu tesisi faaliyete geçirmeyi hedefliyoruz. Bu tesiste,başlangıçta hasta hijyen ürünleri üretmeyi planlıyoruz” şeklinde konuştu.

YENİLİKÇİ MEDİKAL ANLAYIŞ

Çınar Medikal’in kurucu ortağı Cem Yılmaz ise “Hasta yatağı kiralaması ve satışı, solunum cihazı kiralaması ve satışı, aynı zamanda teknik servis hizmetlerimiz bulunmaktadır. Teknik servis konusunda da deneyimli bir ekiple çalışıyoruz. Arıza evde giderilemeyecek bir durumdaysa hastaya yedek yatak ya da solunum cihazı veriyoruz. Onarım bittikten sonra teslim edip bıraktığımız yatak ve cihazla değişimini yapıyoruz. Kısacası hastalarımızın mağdur olmaması için büyük bir özveri ile teknik servis hizmetini sağlıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

EVDE SAĞLIK HİZMETLERİ

Bünyelerinde görev yapan hemşire, acil tıp teknisyeni ve hekimler ile ihtiyacı olan hastalara evde sağlık hizmeti verdiklerini de belirten Çınar Medikal Kurucu Ortağı ve Medikal Direktörü Ecz. Cemaleddin Saraç da evde sağlık hizmeti, yara bakımı, hasta takibi gibi hizmetler sağladıklarını bildirdi. Yaşlı hasta ve palyatif bakımın çok önemli olduğunu vurgulayan Saraç, “Evde biz bu hizmetleri vererek hem hastalarımızın daha konforlu yaşamalarına katkı sağlıyor, hem de ailelerinin içlerini biraz daha rahatlatmış oluyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!