Çiçek Festivali’ne Zeytin Süs Bitkileri & Peyzaj damgası

Güncelleme Tarihi:

Çiçek Festivali’ne Zeytin Süs Bitkileri & Peyzaj damgası
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2024 14:45

25. Uluslararası Çiçek Festivali’ne, Bayındır Yolu üzerinde bulunan Zeytin Süs Bitkileri & Peyzaj, yapmış olduğu etkinlikleriyle damgasını vurdu.

Haberin Devamı


Fuar alanını işletmelerine taşıyan şirketin Bayındır satış şubesi, festival süresince yüzlerce kişinin akınına uğradı. Çeşitli etkinliklerle misafirlerini eğlendiren işletme aynı zamanda bu etkinliklerde yüzlerce hediye kaktüs ve sukulent dağıtarak misafirlerin akıllarına kazındı.

Çiçek Festivali’ne Zeytin Süs Bitkileri & Peyzaj damgası



Şirketin şubeler koordinatörü Güven Güveli’nin yaptığı açıklamaya göre, şubedeki rekor misafir sayısı 28 Nisan 2024 Pazar günü kırılmış, 35.000 misafiri aşkın giriş gerçekleşmiş. Bu rakamın İzmir’de büyük bir ilçe olan Bayındır’ın nüfusuna eşit olduğunu, ancak bu rakamın 500.000 i de bulabileceğine inancının tam olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Çiçek Festivali’ne Zeytin Süs Bitkileri & Peyzaj damgası



İşletme kurucusu Efe Yeğinaltay, ZSBP olarak henüz İzmir Bayındır’daki faaliyetlerinin 8 aylık olduğunu; burada oluşturdukları konseptin Türkiye’nin yoğun süs bitkisi ve çiçek talebinin bulunduğu noktalarında da genişleyerek devam edeceğini belirtti. “Burada kurmuş olduğumuz sistemle belki de sektörde yıllardır yaşanan en büyük tabulardan birini kırarak, bütün ürünlerimizi barkodladık. Toptan ve perakende satışı aynı anda yapabileceğimiz güçlü yazılımlara sahibiz ve bir tane tornavidanın bile hangi şubemizin hangi deposunda olduğu sistemimizde gözüküyor. Bugüne kadar sistemi kurmakla harcadığımız vaktin sonuna geldik, şimdi bu memnuniyet ve kurumsallığı Türkiye’ye yaşatacağız. Müşteri algısını misafir algısına evirerek halkla birlikte büyüyeceğiz!” Diyerek sözlerini tamamladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!