Çeşme'de Beşiktaş coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Çeşmede Beşiktaş coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2017 11:38

Çeşme'de Beşiktaş coşkusu

Haberin Devamı

Güneş ATAGÖZ / ÇEŞME, (DHA)- ÇEŞME Kartalları Beşiktaşlılar Derneği, siyah beyazlı ekibin 2016-17 sezonunda elde ettiği şampiyonluğu Dalyan'da bir Restoran'da düzenlenen yemekte kutladı.
Geceye İzmir Beşiktaşlılar Dernekleri Onursal Başkanı Ruhi Uslu'nun yanı sıra Gediz Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Salih Işık, Uşak Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Cem Dikmen, Stuttgart Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Burak Girgin, Çeşme Belediyespor Teknik Direktörü Malik Gençalp ve çok sayıda Beşiktaş taraftarı katıldı. Büyük coşkunun yaşandığı gece boyunca Beşiktaş Marşı çalınırken, davetliler siyah beyazlı bayraklar eşliğinde marşlara eşlik etti. Gecenin ilerleyen saatlerinde yakılan meşaleler, coşkuyu doruğa ulaştırdı.
Çeşme Kartalları Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mesut Karaca, geceye katılan konuklara teşekkür ederek, " Beşiktaş sadece futbol, Beşiktaş sadece spor değildir. Beşiktaş bir ailedir. Rahmetli başkanımız Süleyman Seba'nın dediği gibi, iyi insan olmadan, iyi Beşiktaşlı olunmaz. Çeşme'de Beşiktaşlılar Derneği olarak bu söze layık olmaya, kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmeye ve armamızdaki Türk Bayrağı'mızla birlikte Beşiktaş bayrağını en iyi şekilde dalgalandırmaya çalışıyoruz" dedi.
İzmir Beşiktaş Dernekleri Onursal Başkanı Ruhi Uslu, Çeşme Kartalları ile birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "20 yıla yakın süredir Çeşme'de bir Beşiktaş etkinliği görememiştim. Ama Çeşme Kartalları, kurdukları dernekle bu eksikliği giderdiler. Kendilerini kutluyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!