Çeşme turizmi masaya yatırılıyor

Güncelleme Tarihi:

Çeşme turizmi masaya yatırılıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2017 13:11

Çeşme turizmi masaya yatırılıyor

Haberin Devamı

İZMİR'in Çeşme ilçesinde Çeşme Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) ve Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası işbirliğiyle 2017 turizm sezonunu değerlendirme toplantısı düzenlenecek.

ÇEŞTOB ve Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın turizm sezonunu değerlendirme toplantısı 10 Ekim Salı günü, saat 14.00'te, Çeşme Çakabey Kültür Merkezi'nde yapılacak. Toplantıya Çeşme Kaymakamı Hacı Mehmet Kara, CHP'li Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Çeşme Emniyet Müdürü Hüseyin Yılmazer, otelciler, esnaf ve vatandaşlar katılacak. Özellikle Alaçatı'yla ilgili basında sıkça yer alan pahalılık, temizlik, gürültü kirliliği konularının işleneceği ve yaz sezonunun değerlendirileceği toplantıya yoğun bir ilgi olması bekleniyor.

ÇEŞTOB Başkanı Veysi Öncel, "2017 sezonu, sevap ve günahlarıyla, ilçemizin yetkili makamlarıyla beraber bu toplantıda masaya yatırılacak. Çeşme'nin, Alaçatı'nın dünya markası olması yönünde kararlılığın sürdürebilmesi için elbirliğiyle çalışmalara devam edeceğiz. Bu konuda bizlere destek olacak, beldemizi seven herkesi toplantıya bekliyoruz" dedi.

Güneş ATAGÖZ / ÇEŞME (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!