Çeşme parlayan bir yıldız, yatırımlara devam

Güncelleme Tarihi:

Çeşme parlayan bir yıldız, yatırımlara devam
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2022 03:55

İstanbul Taksim’de 2004’te açılan Kafe Pi ile bugünlere gelen başarılı işletmeci Engin Yaşar, Alaçatı’da, ‘Ojo’, ‘Rakish Alaçatı’, ‘Kloster’ ve ‘Kırmızı’ adında 4 farklı konseptle misafirlerini ağırlıyor. Tam bir Çeşme aşığı olduğunu söyleyen Yaşar, “Çeşme’nin doğasıyla bütünleşerek bu dokuya uygun işler yapmaya ve yatırımlarımıza devam edeceğiz” dedi.

Haberin Devamı



OJO, Rakish Alaçatı, Kloster ve Kırmızı’nın yaratıcısı Engin Yaşar, başarılı bir işletmeci. 2004’ten beri kurucusu olduğu KafePi Group’la sayısız mekana imzasını atan Yaşar, birden çok marka ve organizasyonla bugünlere kadar geldi. Engin Yaşar’la hedefleri, projeleri ve Alaçatı üzerine konuştuk.
İstanbul’da doğup büyüyen ve oradan mezun olduktan sonra İzmir’i de planları arasına koyan Yaşar, kendini tam bir Çeşme aşığı olarak tanımlıyor. Yılın 6 ayını İzmir’de, kalan 6 ayını ise İstanbul’da geçirdiğini söyleyen Engin Yaşar, Çeşme’nin turizm alanında daha da gelişeceğine inanıyor.

Çeşme parlayan bir yıldız, yatırımlara devam

Çeşme parlayan bir yıldız, yatırımlara devam

KEYİFLİ BULUŞMA NOKTASI
Çeşme’de, damak zevkine sahip, keyifli insanların buluşma noktası haline gelen mekanlarıyla adından söz ettiren Yaşar, “Çeşme merkezde bir pub’ımız var. Deniz kenarında, Sakız Adası’nı ve Çeşme Marina’yı gören güzel bir irish pub. Güzel yemeklerin yendiği bir ortam oluşturduk. Alaçatı’da bir beach’imiz, bir elektro meyhanemiz, bir de elektronik gece klubümüz var. Beach’imizin konsepti daha çok 20 yaş ve üzeri için tasarlandı. Yine içinde İspanyol esintilerinden oluşan mutfağımız ve disco tarzında yaptığımız müzikle hizmet verdiğimiz bir başka beach’imiz mevcut. Ojo Beach, Ege Denizi kıyılarında bir Akdenizli gibi... Kloster ise dünyanın en ünlü DJ’lerini ağırladığımız 4 bin kişi kapasiteli bir marka. 2014’te İstanbul’da doğan bu markamızı Alaçatı’ya taşıdık. Rakish’imiz ise kendi içinde başlı başına bir olay” dedi.

Haberin Devamı

Çeşme parlayan bir yıldız, yatırımlara devam

Çeşme parlayan bir yıldız, yatırımlara devam

HEM ŞIK, HEM DE HOVARDA
Değişik tarzıyla adından söz ettiren Rakish Alaçatı’nın 3 yıl önce elektronik meyhane konseptinde yeni nesil meyhanelere alternatif olarak ortaya çıktığını ifade eden Engin Yaşar, “En güzel kıyafetlerinizi de giyebildiğiniz ama aynı zamanda yalınayak da gelinebilen bir mekAn olan Rakish Alaçatı, lezzetli mezeleri, Mykonos’u andıran ambiansıyla en güzel yerlerden. Mottomuz, şık yemeklerin ardından hovarda geceler yaşatmak. Bu arada rakish İngilizce’de para harcamayı seven janti erkekler için kullanılıyor. Biz de tam olarak bunu vurguluyoruz: Şık ve hovarda” diye konuştu.

Haberin Devamı

Çeşme parlayan bir yıldız, yatırımlara devam

BU SEZON GÜZEL GEÇECEK
2022’nin Çeşme için güzel geçeceğine inandıklarını da dile getiren Yaşar, Çeşme’nin diğer tatil beldelerine kıyasla butik ve daha keyifli bir yer olduğunu ifade ederek, yatırımlarının süreceğini müjdeledi. “Çeşme parlayan bir yıldız” diyen Engin Yaşar, “Yine yeme-içmeye ve hizmete dair, festival ve organizasyonlar, barlar, kulüpler, beach clup’ler, konaklama hizmetleri gibi sektörlerde yatırımlarımız olacak. Çeşme’nin doğasıyla bütünleşerek, bu dokuya uygun işler yapmaya ve yatırımlarımıza devam edeceğiz” bilgisini paylaştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!