Çeşme Belediyesi'nden öğretmenlere yemekli gece

Güncelleme Tarihi:

Çeşme Belediyesinden öğretmenlere yemekli gece
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2016 12:24

Çeşme Belediyesi'nden öğretmenlere yemekli gece

Haberin Devamı

İZMİR'in Çeşme Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçede görev yapan tüm öğretmenlere ve eşlerine yemek verdi.
Çeşme Belediyesi'nin ilçede görevli öğretmen ve eşlerine yönelik yemekli gecesi, Sheraton Otel'de düzenlendi. Çeşme Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Garnizon Komutanı Binbaşı Derviş Akova, Çeşme Belediye Başkanı CHP'li Muhittin Dalgıç, Belediye Başkan Yardımcısı Şakir Karadede, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Yılmazer, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Vehbi Koç, belediye meclis üyeleri ve eşleri ile birlikte çok sayıda öğretmen yemeğe katıldı. Kaymakam Erkayıran'ın öğrencilik yıllarında Adana Anadolu Lisesi'nde öğretmenliğini yapan Nurettin Çubukçu ve Dilek Özyürek de gecede yer aldı.
Konuşma yapan Başkan Dalgıç, Öğretmenler Günü'nü kutladı. Kaymakamı Mustafa Erkayıran ise yemeğe katılan hayırseverlere de teşekkür etti. Kaymakam Erkayıran, konuşmasının ardından öğrencilik yıllarında Adana Anadolu Lisesi'nde öğretmenliğini yapan Nurettin Çubukçu'yu sahneye davet etti. 1988'de Sosyal Bilgiler dersi öğretmenliğini yapan Çubukçu sayesinde tarihi sevdiğini anlatan Erkayıran, "Öğretmenimin sayesinde Siyasal Bilgiler Fakültesini kazandım. Yıllardır kendisini hiç görmemiştim. Emekli olduktan sonra İzmir'e yerleştiğini öğrendim. Telefonda görüşerek bu akşamki yemeğe davet ettim" dedi. Kaymakam Erkayıran'ın konuşmasının ardından saygıyla öğretmeninin elini öpmesi, duygusal anların yaşanmasına neden olurken, yoğun alkış aldı.
ÖĞRETMENİ DUYGULANDI
Kaymakam Erkayıran'ın öğretmeni Nurettin Çubukçu, çok duygulandığını belirterek, "Bu akşam, 26-27 yıl öncesine gittim. Mustafa, hiç değişmemiş. Sınıfta öğretmenine sahip çıkan tek öğrenciydi. Bize gelip, 'Öğretmenim, bir isteğiniz var mı?' diye sorardı. Çok candan bir öğrenciydi. Arkadaşları okul yıllığına, 'Mustafa, dilerim Kadirli'ye Kaymakam olursun' diye yazmışlardı. O, bunu başardı" diye konuştu.
Yemeğe katılanlar, gece boyunca müziğe eşlik edip, dans ederek ve oynayarak eğlendi. Yemek, ilçe protokolünün kalabalık bir öğretmen grubu ile birlikte, Onuncu Yıl Marşı eşliğinde pasta kesmesiyle sona erdi.

Güneş ATAGÖZ / ÇEŞME (İzmir), (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!