Cenk Telkıvıran Orkestrası rekora koşuyor

Güncelleme Tarihi:

Cenk Telkıvıran Orkestrası rekora koşuyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2023 06:44

Yıllardır yurtdışında ve Türkiye’nin birçok şehrinde sahneye çıkan, düğün ve eventlerle geçtiğimiz yaza damga vuran Cenk Telkıvıran Orkestrası, bu yaz Alaçatı’da yine adından söz ettirecek.

Haberin Devamı

Cenk Telkıvıran Orkestrası rekora koşuyor


GEÇTİĞİMİZ yaza damga vuran, dijital platformlarda dikkat çeken, aynı zamanda yurtdışında da konserler veren Cenk Telkıvıran Orkestrası rekora koşuyor. 2023 sezonu rezervasyonları dolmak üzere olan orkestra, mayıs ve haziran aylarında yoğun bir düğün programına hazırlanıyor.
Grubun kurucusu Cenk Telkıvıran, “Sezona hazırız. Geçtiğimiz yaz oldukça yoğun ve güzel geçti. 2023 sezonu rezervasyonlarımız da dolmak üzere. Son dönemlerde event davetlerimiz oldukça arttı. Mayısta sıkı bir düğün programımız var. Bu yıl Çeşme ve Bodrum’daki beach clublarda olmayı planlıyoruz. Bunların yanı sıra Avrupa’dan da teklifler geliyor. Değerlendiriyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Cenk Telkıvıran Orkestrası rekora koşuyor

YILDIZ TİLBE İLE YAZ KONSERLERİ
Orkestra yaz boyunca farklı birçok yerde müzik severlerle buluşacak. Yaz konserleri için hazır olduklarını ifade eden grubun Telkıvıran, “Bu yazı dolu dolu geçireceğiz. Çeşme, Kuşadası, Bodrum ve daha birçok yerde konserlerimiz olacak. Türk müziğinin sevilen isimlerinden Yıldız Tilbe ile yaz konserlerimize devam edeceğiz. Müzik severlerle buluşacağımız için mutluyuz. Herkesi bekliyoruz” diye konuştu.

2023 YAZINA DAMGA VURDULAR
Pop müziğin usta ismi Kenan Doğulu’nun sevilen şarkısı ‘Niyetini Boz da Gel’ ve ‘Milat Saydım’ı yorumlayan orkestranın solistlerinden Cem Doğangil ve geçtiğimiz yıl müzik listelerine giriş yapan ‘Delisin Leyla’yı seslendiren Atacan Ozan’la adından söz ettiren grup, şarkılarıyla geçtiğimiz yaza damga vurdu. Sayısız etkinliğe, beach partilerine ve özel davetlere katılan Cenk Telkıvıran Orkestrası, misafirlere inanılmaz dakikalar yaşattı. Orkestranın başarısının arkasında solistler Doğangil ve Ozan’ın olduğunu söyleyen Cenk Telkıvıran, topluluk üyelerine teşekkür etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!