CEMDAĞ, Almanya’dan Dünya devi Samsung’dan aldığı “Commitment & Innovation” ödülü ile döndü.

Güncelleme Tarihi:

CEMDAĞ, Almanya’dan Dünya devi Samsung’dan aldığı “Commitment & Innovation” ödülü ile döndü.
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2022 07:29

  İç ve dış teknik aydınlatma konusunda uzman olan ve 5 kıtada 50’nin üzerinde ülkeye hizmet veren Cemdağ Aydınlatma Grubu, Dünya’nın en büyük sektörel Light+Building 2022 fuarında özel bir ödül aldı.

Haberin Devamı

 

Pandemi sebebi ile 2018 yılından itibaren ertelenen Messe Frankfurt, Light+Building fuarına özel olarak hazırlanan CEM markası, Ar-Ge ve inovasyon alanındaki çalışma ve yatırımlarına bağlı uluslararası genişleme faaliyetlerinde gösterdiği üstün başarıları neticesinde Dünya devi Samsung Semiconductors Led tarafından “Commitment & Innovation” ödülüne layık görüldü.


“Led Chip” komponentleri alanında iş birliği yaptığı, Samsung Semiconductors Led tarafında, Stratejik Pazarlama Müdürü Brad J.B. LEE, Kıdemli Satış Müdürü Frank Weiss, Türkiye Satış Müdürü Alper Erdem ve Kıdemli Mühendis Bookang Park, Cemdağ tarafında ise, Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Sina Cem ve Stratejik Pazarlama ve Marka Yöneticisi Oskay Pala’nın hazır bulunduğu törende ödül, Samsung Semiconductors LED Başkan Yardımcısı Mike Mang tarafından, Cemdağ Tedarik Zinciri ve Operasyonlar Direktörü Eda Akın’a takdim edildi.

Haberin Devamı

Teknolojisi ve sağladığı enerji tasaruffunun yanı sıra tasarımları ile de dikkat çeken Cem markasının  yüksek verimli ürünlerinden  tünel, yol, projektör ve endüstriyel grubu armatürlerinin yer aldığı stand,  çok sayıda ziyaretçinin yoğun ilgisini çekti. Dünya genelinde 250’den fazla şehri aydınlatan Cem markasına ait 5,5 milyon şehir aydınlatma armatürü halen aktif olarak kullanılmaktadır.

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!