Cemaleddin Saraç, tecrübelerini üniversite öğrencileriyle paylaştı

Güncelleme Tarihi:

Cemaleddin Saraç, tecrübelerini  üniversite öğrencileriyle paylaştı
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2024 02:46

Sağlık Turizmi Geliştirme Merkezi (SATUGEM) Kurucusu ve Genel Koordinatörü Cemaleddin Saraç, üniversite öğrencilerine “Potansiyeli Harekete Geçir” başlıklı bir konferans verdi.

Haberin Devamı

 

 

 

 

 

Ege Üniversitesi’nde düzenlenen bir etkinlikte üniversite öğrencilerle bir araya gelen Cemaleddin Saraç, kendi hayatından kesitlerle SATUGEM’in kuruluş hikayesini anlattı. 16 yaşında henüz daha lise öğrencisiyken gitar kursu vermeye başladığını söyleyen Cemaleddin Saraç, “Daha sonra Türkiye’de internetin ve e-ticaretin gelişeceğini öngörerek kendimi Google, SEO, yazılım, kodlama, sosyal medya ve web yazılımı konularında geliştirdim. Bu konuda önemli çalışmalarda bulundum. İşbirliği yaptığımız firmaların müşteri portföyünü gelişmesine katkılar sağladım” dedi.

 

Haberin Devamı

SAĞLIK TURİZMİ SÜREKLİ GELİŞİYOR

 

Türkiye’de ilgili bakanlıkların ve devletin getirmiş olduğu teşviklerle sağlık turizminin her geçen gün geliştiğini belirten Cemaleddin Saraç, “Bu aşamada SATUGEM’i hayata geçirdim. 2020 yılında başladığımız bu yolda şu anda 14 ilde, 60 kişilik uzman ekibimizle, 11 dilde tercüme desteğiyle, 26 hastane, 12 tıp merkezi, 7 poliklinik ve 90 uzman doktor muayenehanesi ile birlikte kapasite geliştirme çalışmaları yapmaktayız. Yurtdışında şu anda 15 ülkede hizmet ağını genişletiyoruz” diye konuştu.

 

POTANSİYELİ HAREKETE GEÇİR

 

Öğrencilere geleceğe yönelik büyük hedefler koymaları gerektiğini ve bu yolda durmadan ilerlemeleri gerektiği konusunda tavsiyelerde bulunan Saraç, şöyle devam etti: “Günümüzün vazgeçilmezi internet, CEO, Google ve sosyal medya platformlarında bilgi sahibi olmanız hedeflerinizi gerçekleştirirken her zaman işinize yarayacaktır. Ancak içinizdeki potansiyelin her zaman farkında olmalısınız. Herkes doğuştan yeteneklidir. Herkesin yetenekleri farklıdır. Bu anlamda bu yeteneklerinizi ortaya çıkarmalısınız. Ortaya çıkardığınız bu yetenekleri geliştirmek için çaba harcamalısınız. Kendinize küçük hedefler koymayın. Daime hedefleriniz büyük olsun.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!