İzmir'de olaylı seçim

Güncelleme Tarihi:

İzmirde olaylı seçim
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2018 17:51

İZMİR Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nda yapılan seçimde Celil Anık, dördüncü kez oda başkanlığına seçildi.

Haberin Devamı

 

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın Fuar İzmir'de yapılan Olağan Genel Kurulu'nda Celil Anık, yeniden başkan seçildi. Seçimde İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Celil Anık 1171, Mustafa Pala 741 oy aldı. Genel Kurul'a İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu da katıldı. Başkan Anık, teknolojiden yararlanan bir meslek grubu olma yolunda hızla ilerlediklerini belirterek cep telefonundan taksi çağırma uygulamasına geçiş yapacaklarını anlattı. Celil Anık'ın yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

"Hüseyin Çağlayan, Erkan Özkan, Ahmet Gündüz, Abdullah Benli, Mehmet Kemal Atilla, Mustafa Özgalip, Ali Aydıner, Naci Zengin, Ramazan Bıçakçı."

SEÇİMİN ARDINDAN TAŞLI SALDIRI
İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimlerinin ardından kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından binaya düzenlenen taşlı saldırı güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, bugün akşam saatlerinde Karabağlar İlçesi’ndeki İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nda meydana geldi. Bugün yapılan seçimin ardından kimliği belirsiz kişi ya da kişiler binaya taşlı saldırı düzenledi. Herhangi bir yaralananın olmadığı saldırıda bina kapısının camı kırılırken, saldırı anı binanın güvenlik kameralarına yansıdı. Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen polis binanın güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.
Genel kurulun sonuçlanmasının ardından döndüğü odaya saldırıda bulunulduğunu gördüklerini aktaran İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık, "Burası benim şahsi malım değil, esnafın malı. Buraya yapılmış saldırı esnafa yapılmıştır. Bu yüzden saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Gerekli şikayetleri yaptık. Seçim yapıldı kazandık, onlar da kazanabilirdi, böyle taşkınlıklara gerek olmadığını düşünüyorum. Güvenlik kamerası inceliyor" dedi.
Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!