Çağrı ile aramızda kalmasın "Adım adım Ayayorgi"

Güncelleme Tarihi:

Çağrı ile aramızda kalmasın Adım adım Ayayorgi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2022 05:15

Çeşme’nin en güzel koylarından biri olan Ayayorgi, masmavi deniziyle öne çıkıyor. ‘Eğlence’ denilince ilk akla gelen koylardan biri olan Ayayorgi, rüzgar almayan konumuyla yerli ve yabancı turistlerin gözdesi. Şu anda koyda 7 plaj, 1 restoran, 3 otel olmak üzere 11 mekan bulunuyor. Her kesime hitap eden Ayayorgi’de damak zevkinize göre tercih edeceğiniz bir mekanda yemek yiyebilir, happy hour partilerine katılarak ünlü sanatçılarla eğlenebilir, hatta konaklama seçeneklerinden birini değerlendirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Çağrı ile aramızda kalmasın Adım adım Ayayorgi

 

SOLE MARE
ÇEŞME’nin rüzgar almayan koyu Ayayorgi’de 18 yıldan fazla süredir hizmet veren Sole Mare Beach Club Çeşme, turkuaz rengi deniziyle 2022 sezonunda da ilçenin amiral gemisi olmaya devam ediyor. Yılların verdiği deneyimle kaliteyi yaşatan Sole&Mare’de gündüz güneşin ve denizin tadını çıkarabilir, saat 17.00’de başlayan happy hour’da eğlenebilirsiniz. Otopark 60 TL, plaja giriş kişi başı 400 TL. Giriş ücretine şezlong, şemsiye, havlu ve bir adet meşrubat veya bira dahil. Rezervasyon gerekli. 11 yaş altı ücretsiz.

Çağrı ile aramızda kalmasın Adım adım Ayayorgi

Haberin Devamı

COVE
BERRAK denizin yemyeşil plajla buluştuğu Cove Ayayorgi Çeşme, mevsim meyveleriyle hazırlanan enfes kokteylleri, yazlık hafif tatları, farklı damak zevklerine uzanan geniş menüsü ve sabah saatlerinden gün batımına kadar devam eden müzikleriyle konuklarını bekliyor. Yeşil çim alanları ve kum üzerinde yer alan şezlonglarıyla farklı seçenekler sunan Cove’de iki tip fiyat bulunuyor. Kişi başı giriş hafta içi 300 TL, hafta sonu 400 TL. 0-7 yaş ücretsiz. Otopark Ücretsiz. 8 Temmuz’dan itibaren giriş ücretlerine ek olarak 600 TL harcama limiti bulunuyor. Kişi başı harcama limiti yiyecek-içecek ve alkolde geçerli. Şezlong, şemsiye ve havlu dahil. Loca ücretleri kişi başı 400 TL giriş+bin 600 TL harcama limiti. Vip alan+havlu+geniş şezlong+loca. VIP deck (denize en yakın olan öndeki bölüm) kişi başı 2 bin TL. Bunun 400’TL’si giriş ücreti. Kalan bin 600 TL’yi içeride harcayabilirsiniz. Kişi sayısı maksimum 6. Otopark ücretsiz. Harcama limiti yiyecek-içecek ve alkolde geçerli. Şezlong, şemsiye, havlu dahil.

Çağrı ile aramızda kalmasın Adım adım Ayayorgi



IMI
TREN Beach Club’ün yerinde hizmet veren İmi Ayayorgi aynı zamanda bünyesinde Japon mutfağı Tayu Ayayorgi Restoran’ı bulunduruyor. Geniş iki iskelesi bulunan İmi, hafta sonları ünlü şarkıcılarla happy hour partileri yapıyor. Giriş ücreti kişi başı 300 TL. Konser zamanları fiyatlar değişiklik gösteriyor.

Haberin Devamı

OM PAPARAZZİ
KOYUN ismiyle bütünleşen OM Paparazzi Beach, mavi bayraklı denizle kumsalın yanı sıra özgürlüğün, huzurun simgesi olan, dünü bugünle ve yarınla buluşturan su kemerleriyle dikkat çekiyor. Gündüz plaj soft müzikler eşliğinde, akşam ise farklı zamanlarda farklı isimlerin konserleriyle renkleniyor. Ayrıca OM Paparazzi 20.00’da muhteşem bir menüyle denizin dibinde sunduğu romantik akşam yemeğiyle diğerlerinden ayrılıyor. Giriş 300 TL.

WHITE
WHITE Beach Ayayorgi, iki büyük iskelesi, loca alanları ve geniş şezlong alanlarıyla hizmet vermeye devam ediyor. Küçük hayvan dostu olan ve çocuklu aile kabul eden White Beach’te giriş ücreti alınmıyor, 500 TL harcama limiti bulunuyor. Burada iskele üzerine kurulmuş şezlong+şemsiye hizmetinden faydalanabilir, yemeklerini ve kokteyllerini tadabilirsiniz. Otopark ücreti 50 TL. Vale isterseniz 70 TL. 10 yaş altı ücretsiz.

Haberin Devamı

Çağrı ile aramızda kalmasın Adım adım Ayayorgi

YUZU
AYAYORGİ’nin klasikleşmiş çehresini 2019’da değiştirmeye başlayan Yuzu Beach bohem tarzıyla dikkat çekiyor. Her gün düzenlenen happy hour partileriyle rağbet gören mekan, yaptığı konserlerle de ilgi çekiyor. Yuzu Beach’te daha önce Ajda Pekkan gibi ünlü isimler sahne aldı ve kapalı gişe etkinliklere imza atıldı. Birbirinden güzel lezzetlerin sunulduğu mutfağıyla da öne çıkan Yuzu Beach’te şef Murat’ın elinden çıkan sushiler muhteşem. Giriş 400 TL.

Çağrı ile aramızda kalmasın Adım adım Ayayorgi

MANO DEL SOL
KOYUN yeni yüzü Mano Del Sol, Hayal Kahvesi tarafından kazandırılan ve sevilen bir mekan oldu. İçinde Starbucks, beach voley ve masaj hizmeti de bulunan Mano Del Sol, otantik tarzıyla göz boyuyor, yemekleri ve kokteylleriyle ün yapacağa benziyor. Mano Del Sol, Cove ve Yuzu Beach’in arasında özel konsepti, beyaz kumu ve happyhour partileriyle adından söz ettiriyor. Güneşlenirken sushi keyfi yapabileceğiniz mekan, salon hizmetiyle de ön plana çıkıyor. Giriş 400 TL. Otopark ya da vale ücreti alınmıyor.

Haberin Devamı

Çağrı ile aramızda kalmasın Adım adım Ayayorgi

BİHTER
AYAYORGİ deniziyle ünlü ancak bir başka yüzü daha var. Bihter, koyun ortasında denizi tepeden gören bir mekan. İstanbul Etiler’deki mekanlarından sonra Çeşme’ye de açmaya karar vermişler. Burası, ye–iç–eğlen tarzıyla yeni nesil konsept eğlence tarzını yansıtıyor. Denize karşı manzara eşliğinde eğlence doruklara çıkıyor. Mekanda her perşembe son dönemin popüler isimleri Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut sahne alıyor.

Çağrı ile aramızda kalmasın Adım adım Ayayorgi

AYAYORGİ OTEL BY T
EĞLENCE ve denizin merkezi Ayayorgi’de bir tane otel var, o da Ayayorgi Hotel By T. 92 odasıyla küçümsenmeyecek kadar büyük bir otel olan Ayayorgi By T, harika konumuyla dikkat çekiyor. Otelden çıkıp yolun karşısına geçtiğiniz zaman eğlence mekanlarına kolayca ulaşabiliyorsunuz. Otelin giriş katındaki odalar köpekli misafirlere ayrılmış. İnternet sayfası üzerinden rezervasyon alan tesis, 12 ay boyunca hizmet veriyor.

Haberin Devamı

RUWARİS OTEL AYAYORGİ
MERKEZE yakın konumuyla avantaj sunan Ruwais Otel Çeşme, şık dekorasyonu ile nezih bir atmosfer sunuyor. Modern odalarıyla konforlu bir konaklama deneyimi imkanı tanıyan tesisin bahçesi ve açık havuzu bulunuyor. Ayayorgi’ye de yakın konumdaki otel, huzurlu ve dinlendirici bir tatil vaat ederken evcil hayvan dostlarımıza kapılarını açmaktan da çekinmiyor.

AYAYORGİ SUİTS
EGE ve İzmir’in gözbebeği Çeşme’de sıkışık dar küçük odalarla kocaman villalar arasında alternatif yaratma amacıyla doğan Ayayorgi Suites, geniş ve ferah odaları, marina ve çarşıya yürüme mesafesindeki merkezi konumuyla müşterilerine bambaşka bir tatil deneyimi sunuyor. Eşsiz deniziyle Türkiye’nin en ünlü ve güzel koylarından Ayayorgi’ye 2, taş evleri ve Arnavut kaldırımı sokaklarıyla ünlü Alaçatı’ya ise sadece 10 dakika sürüş mesafesiyle ister eğlencenin odağında olabilecek, isterseniz dairenize çekildiğinizde sakinliği bulabileceksiniz.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!