Çağrı Doğuş ile Aramızda Kalmasın "Ses kes! 01.00’den sonra Çeşme"

Güncelleme Tarihi:

Çağrı Doğuş ile Aramızda Kalmasın Ses kes 01.00’den sonra Çeşme
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2022 16:04

Malum, pandemi ve müzik yasağı kısıtlamaları hala gece 01.00’le sınırlı... Krizi fırsata çeviren, yeme içme sektörü olmuş gibi gözüküyor. Çeşme’de tüm mekanlar saat 01.00 olduğunda müziklerini kapatıyor. Kimi müşteri mekanda oyalanırken, kimileri de atıştırma peşine düşüyor. İşte tam da o noktada Çeşme işletmecileri birbirinden farklı alternatifler üretmeyi başarmışlar.

Haberin Devamı

 

ROOP: Mustafa Aksakallı’nın popüler kahvaltıcısı gece müzik yasağı başladıktan hemen sonra Alaçatı’nın buluşma noktası haline geliyor. Roop, zeytin ağaçları altında özel pizza fırını, sushi barı ve keyifli kokteylleriyle misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Rezervasyonsuz misafir kabul etmeyen mekanın girişinde vale hizmeti mevcut.

Çağrı Doğuş ile Aramızda Kalmasın Ses kes 01.00’den sonra Çeşme

BUYRUN EFENDİM: Cahide, Limon ve Morah’ın olduğu sokakta aile samimiyetiyle işletilen bir çorbacı hayal edin. Buyrun Efendim, sabah 04.00’e kadar sıcak çorba çeşitleriyle sezon boyunca misafirlerini ağırlıyor.

KIRÇİÇEĞİ: Bir gece klasiğidir Kırçiçeği. İstanbul alışkanlığından sonra Çeşme’deki yerini de yıllar önce almıştır. Pandemi sonrası menü revizeleriyle 01.00’den sonra yerli ve yabancı turistin popüler noktalarından.

Haberin Devamı

Çağrı Doğuş ile Aramızda Kalmasın Ses kes 01.00’den sonra Çeşme

TOST POINT: 2016’da Samsun’da 100 metrekare alanda kaliteli malzemelerle farklı tostlar üretmek için çıktıkları bu serüvende 2 yıldır Çeşme’de de hizmet veriyorlar. Kadın gücünün bir örneği olan Tost Point Alaçatı, özel ekmeği ve tost kelimesine farklı anlam getiren çeşitleriyle Cumhuriyet Caddesi’nde yerini alanlardan.

GECE YİYEN ADAM: İsminden de anlaşılacağı üzere Alaçatı’nın merak edilen ve burger kültürünü popüler duruma taşıyan markalar arasında. Özel soslarıyla hazırlanan dev burgerleriyle ister Köyiçi’nde, ister paket servis şeklinde Alaçatı’da hizmetine 3 yıl evvel başlamış. (Not: Gece Burger’i denemeden geçmeyin.)

Çağrı Doğuş ile Aramızda Kalmasın Ses kes 01.00’den sonra Çeşme

MÜDAVİM: Alaçatı Çarşı girişinde değirmen manzaralı Müdavim, kaşarlı lahmacunuyla ün yapmış. Gece enerjisi isteyenlere tahin&bal ve kaymak kombinli özel pidesiyle farklı bir deneyim sunuyor.

Haberin Devamı

NEDEN TANTUNİ: İsmiyle daha tatmadan sempati toplayan klasik ama bir o kadar da marjinal bir tantunici. Gece müşterilerinin vazgeçilmezi, keyifli servis ekibi ve orijinal tantuni tadıyla olağan Alaçatı kafalarından sıkılanlar için farklı bir seçenek oluşturuyor.

ELİT LİFE: Çeşme’nin üç noktasında 24 saat kesintisiz hizmetiyle adeta her tatilcinin uğramadan geçemediği bir restoran. Gece çorbasına eşlik eden kaşarlı tırnak pidesi, hangi saatte olursanız olun taze gelen içli köftesi ve şinitzelden pizzaya kadar geniş menüsüyle gece müşterilerini tavlamaya devam edecek gibi gözüküyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!