Çağrı Doğuş ile Aramızda Kalmasın: "Beachten gelen güzellik"

Güncelleme Tarihi:

Çağrı Doğuş ile Aramızda Kalmasın: Beachten gelen güzellik
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2022 18:39

Bu hafta bir beachte ilginç bir hizmetle karşılaştım: Frozen Face... Cove Ayaryorgi Beach’te yer alan Frozen Face’le ilgili merak ettiklerimi Tuğba Ayhan’a sordum. Cevaplarından ve uygulamalarından ikna oldum.

Haberin Devamı

 

HER hafta olduğu gibi bu hafta da keşfettiğim ilginç detayları sizlerle paylaşmaya devam ediyorum. Çeşme beachleri birbirinden özel yenilikleri ile rakiplerinin önüne geçmeye çalışırken, birçok farklı fikre denk geldim ama en son karşılaştığım “Yok artık” dedirtti. “Beachte güzelleşip zayıflamak ister misiniz” desem? İlk başta şaka gibi gelse de sonucu görünce inandım. Şahin ailesinin de ortakları oldukları Cove Ayaryorgi Beach’te ‘Frozen Face’ diye bir bölüm ayırmışlar. Dünyalar tatlısı Tuğba Ayhan ise sizi tüm sempatisi ve güler yüzüyle karşılıyor. İtiraf edeyim bunca yıldır karşılaştığım asılsız işlem iddialarından biri sandım ama yanıldım. Ve sanırım bir beachte aldığım en ilginç hizmetlerden biri oldu.

Haberin Devamı

Çağrı Doğuş ile Aramızda Kalmasın: Beachten gelen güzellik

Çağrı Doğuş ile Aramızda Kalmasın: Beachten gelen güzellik


* Bana nasıl bir işlem uyguladınız Tuğba Hanım?
- Frozen face iğnesiz mezoterapiyle cildinizin kolajenini artırıp ince çizgilerin açılmasını sağlayıp sıkılaştırdık. Frozen eyes ile göz çevrenizdeki morlukların açılmasını sağlayıp göz çevrenizi sıkılaştırdık. Emsquat ile dakikada 700 squat etkisiyle yarım saatte 21 bin squat yapmış gibi kaslarınızı çalıştırdık.
Peki, frozen eyes nedir?
- Frozen eyes iğnesiz göz mezoterapisi, 15 dakikada göz çevresi gençleştirme işlemidir. İşlem, göz çevresindeki ince kırışıklıkları, kazayağı kırışıklıklarını, gözaltı torbaları ve morluklarını, göz kapağı düşüklüğü gibi göz çevresi sorunlarını gözle görülür şekilde azaltmaktadır. Frozen face iğnesiz mezoterapi, cildinizin ihtiyacı olan serumları iğne kullanmadan, soğuk başlığımızla açılan mikro kanalcıklardan cilt altına ulaştırılır. Cilt altındaki kolajeni artırır, mevcut lekelerin azaltılması ve oluşumunu engeller, ince çizgilerin açılmasına yardımcı olur. Cildin daha sıkı, dolgun ve canlı olmasını sağlar.
* Twinbody nedir?
- Twinbody 30 dakikada 20 bin mekik&squat demek. Sporla güçlendiremediğiniz kasları güçlendirir, uygulanan bölgeyi toparlar, fitleştirir. Cerrahi işlem olmadan popo kaldırma, dikleştirme özelliğine de sahiptir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!