Çağrı Doğuş ile Aramızda Kalmasın

Güncelleme Tarihi:

Çağrı Doğuş ile Aramızda Kalmasın
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2022 13:05

KEN sahnede

Haberin Devamı

 

CAHİDE Alaçatı’da yaz sezonu Kenan Doğulu ile başladı. Konserine ‘Yazmışsa Bozmak Olmaz’ ile start veren ünlü sanatçı, ‘Yosun’, ‘Tencere Kapak’ ve ‘Aşkım Aşkım’ gibi hit şarkılarını Cahide korosuyla birlikte hep bir ağızdan seslendirdi. Harika sahne şovuyla bir an olsun yerinde duramayan ünlü sanatçı, “Bu gece oturmak yok, eller hep havada olacak” diyerek kendisini dinlemeye gelenleri coşturdu. Konser sonunda yoğun istek üzerine alkış ve çığlıklar eşliğinde tekrar sahneye çıkan Doğulu, Alaçatı’da cumartesi gecesine damga vurdu. Geçen sezona göre artırılmış şov ekibi, iddialı yemek sunumları ve yeni mekan tasarımıyla İzzet Çapa farkını hissetmeye hazır olun. Sezon boyunca Özcan Deniz, Hakan Altun, Yıldız Tilbe, Gülşen gibi isimler sahne almaya hazırlanırken, alıştığımız sahne şovları ise Cahide’nin hala baş köşesinde.

Haberin Devamı

Çağrı Doğuş ile Aramızda Kalmasın




Güzel kadın olmak suç

Güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, “Benim muadilim kadınlar dünyada Sofia Vergera, Jlo olarak markalaşıyor. Benim tarzımda güzel kadın olmak bizde suç gibi bir şey” diyor.

GEÇTİĞİMİZ aylarda Hamdi Alkan’la olan evliliğini sonlandıran Selen Görgüzel ve Selim Akar’la keyifli bir hafta sonu geçirdik. Uzun zamandır görmediğim Selen’i hazır bulmuşken gündem konularını konuşmadan bırakmadım.
* Tekrar evlenmeyi düşünüyor musunuz?
- Bu sorunun cevabını vermek için çok erken. Hayat ve akış neyi gösterir bilemeyiz ama bir daha evleneceğimi sanmıyorum.
* Selen Görgüzel kendisini güzel buluyor mu?
- Dışımı bilmem ama içi çok güzel bir kadınım. Fiziksel olarak da çok şükür fena sayılmam. Benim muadilim kadınlar dünyada Sofia Vergera, Jlo olarak markalaşıyor. Bizde ise suç gibi bir şey benim tarzımda güzel kadın olmak. O yüzden güzellik sorusu bende biraz fobi oldu.
* Hayatın bir film olsa ismini ne koyardın, neden?
- Anka Kuşu... Çünkü çok battım, çıktım. Çok öldüm, dirildim ama bitmedim.
* Bu kadar güzel bir kadını karşı cinste ne etkiler?
- Güçlü olması lazım. Oturmasını kalkmasını bilen, saygın konuşma yetisi kuvvetli, merhametli, şefkatli, titiz ve espri anlayışı olan birey bence her kadını etkiler. Ama sosyal medya kullanmayan cool ve şöhret merakı yoksa etkilenebilirim.
* Hayattaki en büyük hatan ne oldu?
- Üniversiteyi bitirmemek ve Mahallenin Muhtarları dizisinden ayrılmak hayatımın en büyük hatasıdır.
* Son dönemde plaj fotoğraflarınız fazlasıyla gündem oldu. Bu haberler çıkınca ne hissediyorsunuz?
- Sadece son dönemde değil, yıllardır sezon plaj fotoğraflarımla açılıyor. Bu artık bir yaz klasiği oldu. Haberler çıkınca, ‘Aman Selen, spora ve sağlıklı yaşamaya devam’ diyorum.

Haberin Devamı

Çağrı Doğuş ile Aramızda Kalmasın


Çeşme’yi salladı

İSTANBUL’un eski mekanlarından, benim de üniversite yıllarımın vazgeçilmezi Çilek artık Çeşme’de! İşletmesini İbo Çakmak’ın üstlendiği, Berksan’ın da ortaklığı bulunan, Alaçatı Uniq bölgesinde yer alan Çilek, sahnede Hande Yener ve DJ kabininde oğlu Çağın Kulaçoğlu ile keyifli bir açılışa imza attı.
Şarkılarıyla Türk Pop Müziği’ne yön veren, yıllar içinde sayısız hit parça kazandıran Yener, sanatta 22’nci yılını geride bıraktı. Ünlü pop yıldızı, önceki gün Çeşme’de yakın dostu Berksan’ın sahibi olduğu Çilek isimli mekanda sahne aldı. Hande Yener, cesur tarzı ve sahne performansıyla büyüledi.
Sahne öncesi bir araya geldiğimiz Yener, çarpıcı açıklamalarda bulundu. “Pop star olmak zor oldu mu?” diye sorduğum Hande Yener, şu yanıtı verdi: “Çocukken bile kafamda hep sahneye çıkıp şarkılarını söyleyen, pop star olduğunu düşünen ve bu hayalle yatıp bu hayalle kalkan Hande Yener’dim. Şükürler olsun ki Allah sesimle birlikte o enerjiyi de vermiş. Bunun için dünyaya gelmişim. Bu sebeple sürekli müzik yapıp, yeniden doğuyorum.”
Dünya starlarını kıskandıracak bir tarza sahip olan Yener, stiliyle ilgili de şunları söyledi: “Biraz çılgınlığı seviyorum. Ruhuma göre giyinince sahneyi çok etkiliyor kostüm. Ne kadar özgürseniz o kadar sahnenizi, yaptığınız işi etkiliyor. Rahat olması da önemli ama ruhunuzu ve tarzınızı yansıtması da önemli. Çünkü sahne de bizim hayal dünyamız. Kendi sahne stilimi kendim yapıyorum. Mesela bu kostüm Amsterdam’dan. Bayağı bir alışveriş yaptım. Dükkan sahibi, ‘Artık durun’ diye uyarıda bulundu. Belki bu parçaları bir daha bulamam diye birçok kostüm aldım. Biliyorsunuz, ben sahne için çok özeniyorum.”
Müzik kısıtlamasıyla ilgili de yorumu şöyle oldu: “Bu işten çok fazla ekmek parası kazanan arkadaşımız var. Hepimiz öyle... Elbirliğiyle bu işin saatini uzatmamız lazım. Umarım bu yasak süresi daha fazla uzun saatlere doğru gider.”

Haberin Devamı

Çağrı Doğuş ile Aramızda Kalmasın

 


Denizin lezzetleri iki
şefi bir araya getirdi

LOKAL lezzetleri yenilikçi tarzıyla yorumlayan Mustafa Otar’le Amavi’nin Executive Şefi Can Aras bir araya geldi. Fishermen’s Diary adını verdikleri pop-up menüyle zeytin ağaçlarının altında deniz lezzetlerine bir şölenle hayat verdiler.
Alaçatı’daki Alavya’nın bahçesinde zeytin ağaçlarının arasında yer alan Amavi, nevi şahsına münhasır şeflerden Otar ve Amavi’nin lezzetli menüsüne can veren Aras’ın birlikte hazırladığı “Fishermen’s Diary” menüsü sadece bir gün için misafirlere özel olarak sunuldu.
Yerel malzemelerin önemine dikkat çeken şeflerin bu geceye özel oluşturduğu menüde Amavi’de dikkat çeken ürünlerin yanı sıra Fishermen’s Diary için hazırlanan reçeteler bulunuyor. Chilai biberi ve kişnişle servis edilen ceviche, oriental soslu sarımsak cipsi, memecik zeytinyağıyla çiğ akya ve Şef Can Aras’ın imza tabaklarından patates camı, aioli, borazan mantarı tozu ile isli midye başlangıç tabakları arasında yer alıyor.
Ev yapımı yeşil curry ve mavi kuyruk, yine Amavi’nin en sevilenlerinden ıstakoz pişi, barbunya pilaki ve sucukla servis edilen ahtapot ızgara ise ara sıcak seçeneklerinden. Pil-Pil, kıl biber, taze patatesle lagos fileto ise Fishermen’s Diary menüsünün ana yemeği olarak iki şefin ellerinden masalara uzanıyor. Gecenin finalinde servis edilecek olan yanık keçi sütlü karadut ise menüyü taçlandırıyor.
Alaçatı’nın yerel üreticilerinden ve mevsimin en taze ürünleriyle hazırlanan menü, Amavi’nin büyülü ve doğal atmosferi eşliğinde misafirlerine lezzet dolu bir deneyim sunuyor.

Haberin Devamı

Çağrı Doğuş ile Aramızda Kalmasın


Aşk kokan açılış

JOLLY Joker Alaçatı, uzun pandemi sürecinden sonra kapıları bu sezon tekrar aralamaya karar verdi. Aşk şarkılarının prensi ve Çeşme’nin olmazsa olmazı Hakan Altun, açılış için yerini aldı. Birbirinden özel şarkılarını seslendiren Altun, gece boyu dinleyenlerine keyifli anlar yaşattı. Jolly Joker Alaçatı bu yaz kısa vadeli konser takvimini de şöyle açıkladı: 24 Haziran Cuma Gülşen, 25 Haziran Cumartesi Ersay Üner, 1 Temmuz Cuma Berkay, 2 Temmuz Cumartesi Hakan Altun, 8 Temmuz Cuma Gülşen, 9 Temmuz Cumartesi Hakan Altun.

Çağrı Doğuş ile Aramızda Kalmasın

Haberin Devamı


Sezona
‘Merhaba’
diyenler

ÇİLEK: Uzun yıllar İstanbul Odakule’de misafirlerini ağırlayan Çilek, sezon itibariyle artık Çeşme’de... Hande Yener ve Berksan’la keyifli bir açılışın ardından, üniversite sınavı sonrası partileriyle Unique’teki eğlence rekabetinde yerini almış gibi görünüyor.
ESNAF: Atilla Bingöl ve Feyza Cihan’ın ev sahipliğinde Alaçatı eğlence kültürüne yön veren Esnaf, yoğun İstanbul programı sonrası Alaçatı sezonuna ‘Merhaba’ dedi. Serhat Gönüllü’nün perküsyon gösterisine ek olarak bu yıl devasa perküsyon seti ile misafirlerinin nabzını yükseltmeye devam ediyor. Yeni nesil dijital rezervasyon sistemiyle hiçbir detayı şansa bırakmamışlar.
VERENDA: Kumda eğlence kültürünün temsilcilerinden olan Veranda, değişen menüsü ve değişmeyen eğlencesiyle misafirlerini ağırlamaya başladı bile... Alaçatı Beach Resort’ün sahil kısmına konumlanan Veranda, bu yıl sezonu eylül sonuna taşıma niyetinde.
KLEIN: Mahmut Orhan’lı DJ listesi ve yeni ambiansıyla Klein yine Alaçatı’nın gözdelerinden. Ne yazık ki o sabahladığım Klein artık yok. Saat kısıtlaması nedeniyle 01.00’de tüm işletmeler gibi müziği kapatmak zorunda olsa da Klein müşterisi ondan vazgeçecek gibi gözükmüyor.
ANGELO GRANDE: Arnavutköy’ün gözdesi Angelo Grande, Zoe Hotel Alaçatı’da... 3 yıl önce Arnavutköy’de kapılarını açtığından bu yana kentin keyifli mekanları arasında yer alan Angelo Grande, şık, enerjisi yüksek tarzıyla beğeni topladı. 2021 yazında ise yönünü Türkiye’nin gözde tatil beldelerinden Çeşme’ye çeviren Angelo Grande bu yıl da Zoe Otel’in içinde yerini aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!