Bu turnavanın kazananı hastalar oldu

Güncelleme Tarihi:

Bu turnavanın kazananı hastalar oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2016 14:49

Bu turnavanın kazananı hastalar oldu

Haberin Devamı

İZMİR'de, 118 R Federasyonu 3. Bölge kulüpleri olarak işbirliği içinde tavla turnuvası düzenleyen lionlar, geliri ile hastaneye solunum cihazı aldı.
“Bir Nefes te Sen Ol" isimli tavla turnuvası Karşıyaka, Karşıyaka Yalı, Atakent ve Mersinli Lions Kulüpleri ile Mersinli ve Karşıyaka Leo Kulüpleri işbirliğinde gerçekleşti. Komite başkanı Hakan Akyıldız'ın önderliğinde yapılan duyurular sonrası turnuvaya yaklaşık 150 kişi katkı koydu. Karşıyaka Mavişehir Tay Park'ta gerçekleştirilen turnuva hem çekişmeli hem de oldukça neşeli geçti. Ayduk Yapı A.Ş., Fuga Mobilya, Çorapçıoğu Kuyumculuk, Ajans Neva, Prömiyer Dans Akademi sponsorluğunda yapılan turnuvada Recep Çökten birinci, Mert Mertadam ikinci, Gözde Üçkardeş ise üçüncü oldu.
Tavla turnuvasının hem üyeler arasında birlik ve beraberliği arttırmasına aracı olduğunu, hem de sosyal amaca hizmet ettiğini belirten 3. Bölge Başkanı Arif Çorapçıoğlu, “Turnuvamıza başta Karşıyaka Belediyesi olmak üzere sahip çıkan çok kişi oldu. Yarışma hem heyecanlı hem de eğlenceli geçti. En önemlisi de Çocuk Hastanesi için solunum cihazı kazandırmamız oldu. Bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!