Bornovalı şehit Mustafa Nerkis'in adı parkta yaşayacak

Güncelleme Tarihi:

Bornovalı şehit Mustafa Nerkisin adı parkta yaşayacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2016 12:20

Bornovalı şehit Mustafa Nerkis'in adı parkta yaşayacak

Haberin Devamı

BORNOVA Belediyesi'nin 2015 Yılı Faaliyet Raporu, Bornova Belediye Meclisi'nde kabul edilirken, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde şehit düşen Jandarma Er Mustafa Nerkis'in adı, Kazımdirik Mahallesi'nde Gediz Caddesi ile 183/1 Sokak arasında kalan parka verildi.

Bornova Belediyesi'nin 2015 Yılı Faaliyet Raporu, Bornova Belediye Meclisi'nde kabul edildi. Başkan Olgun Atila, iki yıl boyunca şeffaf, hesap sorulabilen ve hesap verebilen bir yönetim anlayışı içinde çalıştıklarını ifade etti. Başkan Atila, “Bornovamızın tüm paydaşlarıyla 'toplumsal fayda ve ortak akıl' ilkesini ön plana alarak çalıştık. Toplumun gerçek sesini oluşturan STK'larımızla, meslek odalarımızla, sanayi sitelerimizle, amatör spor kulüplerimizle, üniversitelerimizle işbirliği yaptık. Gelinen noktada yaptığımız tüm çalışmalarımızın olumlu sonuçlarını görmekte, bu sonuçların Bornovalı hemşehrilerimizin yaşantılarına yansıdığını gururla izlemekteyiz" dedi.

Fiziksel, sosyal ve kültürel alanda önemli çalışmalara imza attıklarını ifade eden Başkan Olgun Atila, Doğanlar'daki Yeni Şehir Stadı ve Altındağ Spor Kompleksi'nin İzmir'in en önemli spor yatırımları arasında yer aldığını söyledi. Merkezinde insan olan hizmet anlayışından asla ödün vermediklerini vurgulayan Atila, Dost Market, Dost Kart ve Down Kafe gibi projelerle tüm Türkiye'ye örnek olduklarını belirtti.

Bu arada 2015 yılı faaliyet raporunun kabul edildiği mecliste, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde şehit düşen Jandarma Er Mustafa Nerkis'in adı, Kazımdirik Mahallesi'nde Gediz Caddesi ile 183/1 Sokak arasında kalan parka verildi. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, meclise katılan Şehidin ailesine şükran belgesi takdim etti. Şehidin Babası Mustafa Nerkis, Annesi Ayşe Nerkis ve kızkardeşi Münevver Nerkis'e başsağlığı ve sabır dileyen Başkan Atila, kararı oy birliği ile alan tüm meclis üyelerine teşekkür etti.

İZMİR (DHA)

foto

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!