Bodrum'dan Hollywood'a

Güncelleme Tarihi:

Bodrumdan Hollywooda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2021 19:28

Gözde mücevher markası Ara Collection, ürünlerini ABD başta olmak üzere birçok farklı ülkeye ihraç ediyor. Markanın müşterileri arasında ise Goldie Hawn, Kevin Costner, Katy Perry, Ellen DeGeneres, Oprah Winfrey, Kylie Jenner, Ceil Pulitzer, Luca Maestri gibi ünlüler de bulunuyor.

Haberin Devamı

MİLYONLARCA BEĞENİ ALDI

Temelleri 1992 yılında atılan Ara Collection, Hollywood ünlülerinin de tercihi olmaya devam ediyor. Yakın zamanda model ve televizyon yıldızı Kylie Jenner da tercihini Ara Collection’dan yana kullandı. Jenner’ın parmağından çıkarmadığı ve Instagram’da paylaştığı inci ile altının bir arada kullanıldığı yüzük milyonlarca beğeni aldı. Kylie Jenner’ın Instagram’da 215 milyon takipçisi bulunuyor.

Bodrumdan Hollywooda

Bodrumdan Hollywooda

24 AYAR ALTINDAN VE EL YAPIMI

Markanın kurucularından ve tasarımcısı Ali Rıza Akdolu, tamamen el yapımı olan, 24 ayar altının kullanıldığı yüzüğün en hit mücevherlerinden sadece bir tanesi olduğunu dile getirdi. Geçtiğimiz yıllarda da Las Vegas’ta düzenlenen bir uluslararası mücevher fuarında ‘Fısıldayan İnci’ adı tasarımla ödül aldıklarını hatırlatan Akdolu, Hollywood stüdyolarına ürün tedariği de sağladıklarını aktardı.

Haberin Devamı

Bodrumdan Hollywooda

Bodrumdan Hollywooda

HER SEZONA FARKLI KOMBİN

Ali Rıza Akdolu, “Markamızın üretim yelpazesi sadece mücevherlerle sınırlı değil. Kendimizin ürettiği özel tasarım çanta ve sandaletler de bulunuyor. Markanın sembolü haline gelen balık figürü esas alınarak yaratılan kolyeler her sezon farklı kombin ve mücevherlerle boy gösteriyor” dedi.

Bodrumdan Hollywooda

Bodrumdan Hollywooda

Bodrumdan Hollywooda

OPRAH’TAN KEVİN COSTNER’A

Ali Rıza Akdolu, “Ara Collection’ın müşterileri arasında Goldie Hawn, Kevin Costner, Katy Perry, Ellen DeGeneres, Oprah Winfrey gibi ünlüler de bulunuyor. Ünlü Pulitzer ailesinin son temsilcisi Ceil Pulitzer ve Apple’ın CFO’su Luca Maestri de Santa Barbara mağazamızın müdavimlerimden. Türkiye’de de birçok ünlünün tercih ettiği ürünlerimizi Bodrum’dan dünyanın her yerine gönderiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

ÜRÜNLERİ BİRÇOK ÜLKEYE GİDİYOR

Üretimini Bodrum’da yapan Ara Collection ürünlerini Amerika başta olmak üzere birçok ülkeye ihraç ediyor. Firmanın Bodrum’un yanında Santa Barbara’da mağazası ile Aspen, Palm Beach, St. Barth, Bermuda, Carmel, Dallas ve Porto Riko gibi gözde tatil merkezlerinde cornerları bulunuyor

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!