Besiad Yeni Yönetimini Belirledi

Güncelleme Tarihi:

Besiad Yeni Yönetimini Belirledi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2015 13:39

BOSTANLI ESNAF SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ (BESİAD), YENİ YÖNETİMİNİ BELİRLERKEN, DERNEĞİN YENİ BAŞKANI ALTUĞ ALGUR OLDU.

Bostanlı Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği (BESİAD), yeni yönetimini belirlerken, derneğin yeni başkanı Altuğ Algur oldu.
Karşıyaka ilçesinde kurulan Bostanlı Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği (BESİAD), yeni yönetimini belirledi. 8 yıldır başkanlık görevini yürüten Feyyaz Sungur, derneğin onursal başkanlığına getirildi. Sungur, başkanlık koltuğunu ise yardımcılığını yapan Altuğ Algur’a devretti.
Yönetim kurulu toplantısında konuşan Feyyaz Sungur, BESİAD gibi büyük bir ailenin daha da büyümesi ve gelişmesi adına adım atmaya devam edeceklerini belirtti. Derneğin onursal başkanı Sungur, "BESİAD’da hep birlikte çok güzel bir dayanışma ve birliktelik oluşturduk. Aramızda hepimiz başkanız aslında; çünkü başkan demek, insanları bir araya getirip bir ahenk yaratmak demektir. Dolayısıyla bu vasıf da hepimizde var. Bu yüzden Altuğ Algur’u yeni dönem için önerdim. Onunla BESİAD’ın daha da yükseleceğine inanıyor; kendisine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Sungur’dan görevi devralan yeni Başkan Altuğ Algur ise, Bostanlı ve büyük ölçekte Karşıyaka’nın ticari, kültürel ve kentsel yaşamını daha da ileri taşımak adına üzerilerine düşen görevi yerine getireceklerini ifade etti. Algur sözlerini şu şekilde sürdürdü:
“Hep istiyoruz ki Karşıyaka, Bostanlı iyi şeylerle anılsın. Marka şehir olsun, imaj olsun. Yaklaşık 8 yıllık bir sürede Bostanlı’da çok şey yapıldı. Bunun öncülüğünü de BESİAD’ın yapması gerçekten gurur verici. Bizim de çıtayı yükselterek daha fazla üyeyle ve yüksek bir imajla ileriye götürmemiz gerekli" dedi.
BESİAD yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Onursal Başkan Feyyaz Sungur, Başkan Altuğ Algur, Başkan Vekili
Ali Aktaş, Başkan Yardımcısı Hakan Solak, Başkan Yardımcısı Emre İpek, Sayman Selahattin Baykara, Genel Sekreter Zerrin Tuncer.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!