BBP iftarda buluştu

Güncelleme Tarihi:

BBP iftarda buluştu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2017 13:27

BBP iftarda buluştu

Haberin Devamı

BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmesinden sonra BBP İzmir İl Başkanlığı'nın düzenlediği iftar programında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, İzmir'de partisinin İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Katar krizine değinen Destici, şunları söyledi:

"Niyet Katar'ın Türkiye başta olmak üzere diğer İslam ülkeleriyle ilişkilerini kesmesini sağlamak. Yani yola getirmek, hizaya sokmak, ayar vermek. İşin acı tarafı burada İslam ülkeleri kullanılıyor. Türkiye Katar'a sahip çıktı diye eleştiriliyor. Elbette sahip çıkacak. Aynı durumda Suudi Arabistan, Bahreyn, Mısır da olsaydı oraya da sahip çıkardı. Müslüman Türk milletinin kanında, imanında bu var. Hükümet de devletimiz de doğru bir politika izliyor. BBP olarak politikanın doğru olduğunu ifade ediyoruz. Sahip çıkmıştır, çıkmaya da devam etmelidir. Aslında bütün İslam ülkelerinin uyanması lazım. Kimsenin artık burada ayar vermeye, yeni haritalar çizmeye, yeni devletçikler oluşturmasına müsaade edilmemeli. Katar'a teröre destek veriyorsun diyen ABD, Suriye'de PYD ve YPG'ye açıktan silah desteği yapıyor. PYD, YPG kim, PKK'nın ta kendisi. ABD'ye şunu sormak gerekmiyor mu; bu ne yaman çelişki? En hafifiyle bu ne çifte standart, düzenbazlık, yalancılık, iki yüzlülük."

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!