Bayraklı Yüzme Hocalarıyla Da Farklı

Güncelleme Tarihi:

Bayraklı Yüzme Hocalarıyla Da Farklı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2015 10:58

YÜZME ÜZERİNE EĞİTİM ALAN, ONLARCA DERECE VE MADALYASI BULUNAN YÜZME HOCALARI 800’ÜN ÜZERİNDE ÇOCUKLA BİREBİR İLGİLENİYOR

Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün yaz dönemi için açtığı yüzme kurslarına Bayraklılı çocuklar büyük ilgi gösterdi. Yüzme üzerine eğitim alan, onlarca derece ve madalyası bulunan yüzme hocaları 800’ün üzerinde çocukla birebir ilgileniyor.
Bayraklı Belediyesi yüzme eğitimi veren hocalarıyla da fark oluşturuyor. Okay Tandırcı, Oktaç Tandırcı, Tolga Marakoç, Ali Oskay Örkün, Ziya Altaş ve Serhat Yıldız, çocukların özgüvenlerini toplayarak yüzme öğrenmelerini sağlarken cankurtaranlar Korgün Yıldızer ve Eyyüp Özçavuş gözlerini çocuklardan bir an olsun ayırmıyor.
800’ÜN ÜZERİNDE ÇOCUK YÜZME ÖĞRENİYOR
Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün beden eğitimi spor yüksek okulu mezunu öğretmenleri hafta içi beş gün çocuklara yüzme kursu verirken hafta sonunu da yetişkinlerin eğitimine harcıyor. Her biri konusunda uzman öğretmenler çeşitli şampiyonalarda almış oldukları birçok dereceye sahip. Kimi sualtı rugbysi ve sualtı hokeyinde uzman kimisi ise sutopu antrenörlüğü yapıyor. Sayıları 800’ün üzerindeki çocukları yaş gruplarına göre ayıran eğitmenler, birçoğu ilk kez suyla buluşma fırsatı bulan çocuklara temel yüzme eğitimi veriyor. Derslerde birkaç hafta geçmesine rağmen birçok çocuk aşama kaydederek su üzerinde durmaya, kulaç atarak ilerleme kaydetmeyi başardı.
“ÇOCUKLAR EMİN ELLERDE”
Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün kurulmasıyla birlikte tüm spor dallarının belediye tarafından yürütüldüğünü dile getiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Tüm spor branşlarında konusunda uzman, eğitici sertifikası bulunan öğretmenler tarafından çocuklara spor yaptırılıyor. Ağaç yaşken eğilir. Bizler de çocuklarımızı küçük yaşlarda spor kültürü aşılamak için kabul ediyoruz. Bu sene açtığımız yüzme kursuna beklenin çok üzerinde başvuru oldu. Tüm ders saatleri doldu. Çocuklar emin ellerde ve profesyonel yüzücüler tarafından eğitim alıyor” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!