BaÅŸkan Arslan çocuklarla filmi izledi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Arslan çocuklarla filmi izledi
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 01, 2017 12:35

ÇİĞLİ Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen yarıyıl tatili sinema şöleni bu yıl da birbirinden eğlenceli filmlerle çocuklardan ilgi gördü. Çocuklar, Marslı adlı filmi, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ile birlikte izledi.

Haberin Devamı

ÇiÄŸli Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen sinema şöleninde çocuklar birbirinden güzel ve eÄŸlenceli filmlerle buluÅŸturulmaya devam ediyor. 28 Ocak Cumartesi gününden itibaren gösterime giren filmler, 5 Åžubat tarihine kadar sürecek ve ücretsiz olarak ÇiÄŸli Belediyesi konferans salonunda izlenebilecek. Belediye konferans salonunda her gün farklı seanslarla gösterilen Robınson Crusoe, Buz Devri Büyük Çarpışma, GeniÅŸ Aile 2 Her Türlü, Marslı adlı filmler çocuklar ve aileleri tarafından büyük ilgi görüyor.Â
Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Marslı adlı filmi çocuklarla birlikte izledi. Çocukların sosyal hayatını renklendirmek için hassasiyet gösterdiklerini belirten Başkan Arslan onların derslerinde göstermiş oldukları başarılarından dolayı böyle bir sinema şöleni programını hazırladıklarını ve her sene bu etkinliği sürdüreceklerini söyledi.

 

 

BAKMADAN GEÇME!