Başarı ödülle taçlandırıldı

Güncelleme Tarihi:

Başarı ödülle taçlandırıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2022 04:29

Lezzeti ve aldığı ödüllerle dikkat çeken Pasaport Pizza, geçtiğimiz günlerde açıklanan İtibar Akademisi sonuçlarına göre ‘sembol marka’ seçildi.

Haberin Devamı

Firma önceki yıllarda da ‘Türkiye’nin En İtibarlı Pizza Markası’ unvanı almıştı. 25 yıl önce İzmir Pasaport’ta kurulan ve 1 sene içinde franchise vermeye başlayan Pasaport Pizza, yerel lezzetlerle dünya konseptini birleştiriyor. Türk damak tadına uygun pizzalar üreten firma, çeyrek asırdır kooperatif mantığıyla çalışarak ‘kazandır, kazan’ ilkesiyle büyümesini sürdürüyor. 200’- den fazla şubesiyle milyonlarca tüketiciye hizmet veren Pasaport Pizza, lezzetini ödüllerle taçlandırmaya da devam ediyor.

200’DEN FAZLA ŞUBE

Genel Müdür Mükremin Özdemir, “İtibar Akademisi’nce akademik bakış açısıyla 2011’den beri gerçekleştirilen marka algısı ve derecelendirme endekslerinde yer alan veriler değerlendiriliyor. Buna göre ürün ve hizmet kalitesi, yönetim performansı, algılanan marka değeri ve müşteri memnuniyeti ekseninde hem sektörünün, hem de ülkemizin öncü ve sembol markalarından biri olarak derecelendirildik” dedi.

Haberin Devamı

LİDER MARKA SEÇİLDİ

Özdemir, ekledi: “Müşterilerini en çok memnun eden markalar arasında Pasaport Pizza olarak yerimizi aldık. Beykoz Üniversitesi’nin akademik desteğiyle İtibar Akademisi’nce bu yıl ilk kez yayımlanan, 26 bölgede ve 72 ilde 15 bin kişiyle görüşülerek gerçekleştirilen müşteri memnuniyeti endeksinde ‘lider marka’ seçildik. Ayrıca, İtibar Akademisi’nce 4’üncüsü gerçekleştirilen Ekonomiye Fayda Endeksi’nde de elmas ligde yer alan marka olduk.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!