"Bakımlı ve güzel bir cilde sahip olan kadın her daim güzeldir"

Güncelleme Tarihi:

Bakımlı ve güzel bir cilde sahip olan kadın her daim güzeldir
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2016 15:38

İZMİR'in tanınmış güzellik uzmanlarından Neşe Demirtaş, günümüzde uygulanan güzellik ve cilt yenileme yöntemlerini anlattı. Bu tür işlemlerin oldukça uzman kişiler tarafından yapılması gerektiğinin altını çizen Demirtaş şöyle konuştu:

Haberin Devamı

Doğal yapılan cilt gençleştirmede botoks, doldu ve cildin içine yerleştirilen iplikler olmadan cildin kendi yapılanma yenilenme büyüme moleküllerini tetikleyip kendi kendine onarımını sağlamaktır. Doğal yapılan cilt gençleştirme, işlemi sizi değiştirmez, başkalaştırmaz herkesi bir örnek yapmaz, yirmi yaşlara doğru bebeksi görünümünüze doğru geri gidersiniz, bebek görünüm demek yanaklarınızdaki bebeklere özel doluluk gerginlik pürüssüzlüktür. Bu işlem adeta size gençlik yıllarınızı geri veriyor, yaşanmış yıllarınızı başa sarıyor. Leke, akne, göz altı morluk tedavisi, göz altı torbası dediğimiz göz altı defarmasyonu,sıcar tedavisi, yumuşak doku sarkmaları, kollar bacaklar karın çatlakları, gıdı ve boyun yaşlanmaları ve diğer yöntemler kişinin cilt defarmasyonuna göre seans sayısında değişim göstermektedir.

Haberin Devamı

Anında etki
Lifting etkisi ilk seansta etkisini göserir ciltteki cilt sarkmanız durur ve geriler cilt altı yağ kaybınız çalışarak tekrar yağ hücreleriniz dolar. Yıllar içinde sizde yer etmiş yaşlılık lekeleri, kırışıklıklar, sarkmalar kaybolur ve sağlıklı ve taptaze bir ciltle kendinizi hayata yeniden gelmiş gibi hissedersiniz. Bu uygulama yüzde yüz kesin çözüm sunuyor. Çok çabuk sonuç aalabilecğimiz bir işlemdir 30 ile 40 gün süresince tedavi çoğunlukla bitiyor.


Ciltteki lekeler
Akdeniz yöresinde yaşayan insanlarda daha çoklukla görünen güneş lekeleri, yanlış ürünler kullanılarak ta ortaya çıkabileceği gibi güneş altında çok uzun zaman geçirmekte ciltte ciddi anlamda lekelenme meydana getiriyor. hamilelik lekeleri hormonların ve meleninlerin eksik yada fazla çlışarak hormonlarla etkileşim göstererek ciltte koyu renkler meydana getirir.

 

Bakımlı ve güzel bir cilde sahip olan kadın her daim güzeldir

GÜNEŞİN ETKİLERİNE DİKKAT

Melanin Başlıca iki melanin tipi vardır: melanin, elips şeklindeki melanozomlarda yapılır ve siyah, kahverengi saç ve deri renginden sorumludur. insan vücudunda bir çok görevler üstlenmiş bir renk pigmentidir. Hücre içindeki kromatoforda bulunan melanin pigmenti sayesinde insanların cilt renkleri belirlenir. Melanin pigmentinin etkin olabilmesi güneş ışınlarına bağlıdır. Cilt ne kadar fazla güneş ışınına maruz kalırsa o kadar fazla melanin pigmenti oluşur. Böylece cilt rengimiz koyulaşır. Bir nevi bedenin güneşin zararlı etkilerinden koruyarak, daha hassas hücrelerin zarar görüp kanserleşmesini önler. Yani melanin vücudumuzu güneşin ultraviyole ışınlarına karşı koruyarak zarar görmesini engeller. İnsan vücudunun çeşitli bölgelerinden melanin pigmenti birikirse çiller ortaya çıkar.

 

Haberin Devamı

GÜNEŞ KREMİ OLMADAN ASLA

Çevre etkilerini azaltmak için mutkala cildinize uygun güneş kremi kullanmamız gereklidir. Melanosit adlı hücrelertarafından melanin pigmenti üretimi aşırı artar. Bu işlemle hem oluşmuş cilt lekelerinin renginin açılmasını hem de yeni cilt lekelerinin oluşumunun engellenmesine yardımcı olur. Cilt bölgesindeki lekelerin oluştuğu derinin soyulmasını ve alttan gelen yeni derinin genç canlı sağlıklı kendi collegenini üreten pırıl pırıl bir cilt olmasını sağlıyoruz..

Bakımlı ve güzel bir cilde sahip olan kadın her daim güzeldir


KALICI MAKYAJ 
Bir çok kişi kalıcı makyaj deyince dövme gibi görünen rengi griye yakın ve doğal olmayan renkler olarak sıcak bakmıyor. Oysa ki kalıcı makyaj denince akla gelen uzman gözüyle kusur giderme yanlış ve eksik yeterli olmayan şekil vermektir. Bu anlamda bir çok insanın kendinde sorun olarak gördüğü kusurları örtmektir. Günümüzde teknik ve beceriler o kadar güzel işleniyor ki kendi kaşından asla ayırt edilemez. Cildin altına bire bir kıl tekniği çizilen Microblading tekniği birebir çizilen ve ve doğal duran bir tekniktir. Kaşın yapısına uygun bir çok yöntem kullanabiliriz dolgu yöntemi de bu uygulamada çok başarılı bir yöntemdir. Bazı durumlarda iki işlemi de kullanabiliriz. Kullanılan boyalar bitki köklerinden ve steril tek kullanımlık iğnelerle hijyenik bir ortamda mutlaka eldiven kullanılarak yapılmalıdır. Tecrube ve bilgiyle yapılan işlem doğru uygulanırsa oldukça güzel sonuçlar doğar. Aynı zamanda dudak gençleştirme çok soluk benizli insanlarda alık ve birtakım cerrahi işlemlerden sonra meydana gelen meme başı bozuklukları, bazı cerrahi ameliyatlarından sonra gelen ciltte renk farklılıklarıda çok uygulanan doğru kişilerce yapıldığı takdirde son derece başarılı bir işlemdir.

Haberin Devamı


KALICI EYELİNER

Günlük hayat koşturması içinde yoğun tempoda yaşayan bayanlar için fevkalade pratik bir uygulamadır. Gözleri bozuk kişilerin gözlerine her gün eyeliner uygulaması çok zor bir işlemdir Eyelineri kalıcı olarak uygulatırsa 3 ile 5 yıl kullanım süresi vardır. Doğru yapılan işlemde kişide 5 yaş geri gitmesini sağlar. Yüz şeklini değiştiren tek unsur kaştır. Unutmayın ki kadının yaşı yoktur kadın kaç yaşında olursa olsun bakımlı ve güzel bir cilde sahipse her dam güzeldir. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!