Azra Galvaniz ’de üst düzey atama

Güncelleme Tarihi:

Azra Galvaniz ’de üst düzey atama
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2022 16:09

Sektörün tecrübeli ismi Tolga DemirkıranAzra Galvaniz’e Genel Müdür olarak atandı

Haberin Devamı

 

Sektöründe Türkiye’nin ilk üçü içinde yer alan, İzmir’in en büyük sıcak daldırma galvaniz firması Azra Galvaniz, Tolga Demirkıran’ın yeni Genel Müdürü olduğunu duyurdu.
Yapılan toplantıda Azra Galvaniz Yönetim Kurulu Başkanı Recep Özekinci Tolga Demirkıran’ın Azra Galvaniz ailesine katılmasından dolayı duydukları mutluluğu dile getirdi. Özekinci, Demirkıran’ın sektördeki başarısının Azra Galvaniz’i daha ileriye taşıyacağına inandıklarını söyledi. Ardından Azra Galvaniz ve Tolga Demirkıran arasında sözleşme imzalandı.

Tolga Demirkıran Kimdir?
1990 yılında İ.T.Ü. Endüstri Mühendisliği'nden mezun olan Tolga Demirkıran, yüksek lisansını da tamamladıktan sonra çalışma hayatına akademik kariyer ile başlamıştır ve bu kapsamda Yıldız Üniversitesi’nde 3 yıl araştırma görevlisi olarak çalışmıştır. Özel sektör deneyimine Borusan Holding’de başlayan Demirkıran, Borçelik firmasında Tedarik Zinciri Müdürü olarak 20 yıla yakın görev yapmıştır.
Demir-çelik sektöründe faaliyet gösteren Borçelik’te; üretim planlama, satın alma, lojistik ve ERP (SAP) süreçlerini yönetmiştir. 2014-2018 yıllarında kariyerine Kocaer Çelik’te devam eden Demirkıran, burada Tedarik Zinciri, IT ve Ar-Ge merkezinden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştır. 2018-2021 yılarında ise ASAŞ Alüminyum ’da Değişim Yönetimi, Strateji Geliştirme ve Ar-Ge merkezinde Sorumlu Direktör olarak çalışmıştır. Ağırlıklı olarak otomotiv, ulaşım, savunma sanayi gibi sektörlere hizmet veren Aşaş’ta, şirketin gelecek stratejilerinin geliştirilmesi, proje koordinasyon, süreç geliştirme müdürlükleri değişim yönetimi çatısı altında yönetildiği gibi, Turquality ve SAP S/4 HANA gibi büyük ölçekli projelerde de rol almıştır. En son Kocaer Çelik’te Genel Müdür olarak çalışan Demirkıran, 3 Ekim 2022 tarihinde Azra Galvaniz Metal San. Tic. A.Ş’ye Genel Müdür olarak atanmıştır. Evli ve 2 çocuk babası olan Demirkıran, iyi seviyede İngilizce bilmektedir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!