Atila, 'İki yılda 70 milyonluk yatırım yaptık'

Güncelleme Tarihi:

Atila, İki yılda 70 milyonluk yatırım yaptık
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2016 13:01

Atila, 'İki yılda 70 milyonluk yatırım yaptık'

Haberin Devamı

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, yaşam standartlarını yükseltmeyi hedeflediklerini belirterek, büyük fiziki yatırımların sosyal hayatı da zenginleştirdiğini söyledi

Bornova Belediyesi'nin son iki yılda ilçede yaptığı fiziki yatırımların tutarı 70 milyon lirayı buldu. Bu iki yıllık sürede bütçeden önemli payların ayrıldığı Doğanlar Stadyumu'nun doğu batı trübünleri tamamlanırken, güney trübünü inşaatına ve batı trübünü ek imalatına başlandı. Altındağ Spor Kompleksi tamamlandı. Kısa süre önce temeli atılan Atatürk Mahallesi Kültür Merkezi'nin yapımı yüzde 14 seviyesine getirildi. Pınarbaşı Kültür Merkezi'nin ise proje çalışmaları başlatıldı. İhtiyaç duyulan mahallelerde 10 adet modern muhtarlık ofisinin yapımı tamamlandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile 57. Topçu Tugayı önünden Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi'ne bağlanan yol kullanıma açıldı. Askeri alanda kalan yolun belediye mülkiyetine geçirilmesi karşılığında Tugay içinde çeşitli binalar yapıldı.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, fiziki projelerin tamamlanması ve yenilerinin yapılması için yoğun bir çalışma içinde olduklarını belirterek, “Fiziki yatırımlarımız insanlarımızın günlük yaşam kalitesini artırmaya yönelik önemli hizmetler. Bu yatırımlar spordan, kültüre pek çok alana yayılmış durumda. Zaten yatırım planlamasını yaparken mümkün olduğu kadar çok kesimin beklentilerini karşılama hedefiyle hareket ediyoruz" dedi.

İZMİR (DHA)

foto

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!